ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Η Αστυνομκοί Αχαΐας αδυνατούν κύριε Τόσκα !




Στείλτε τους στην Αλεξανδρούπολη, που έχει ανάγκη, να τους ξεκουράσει!

«Το ενδιαφέρον της πολιτείας ανύπαρκτο, με εξαίρεση τον Δήμο Πατρέων, και οι συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων αυτών όσο πλησιάζει ο χειμώνας θα ομοιάζει με αυτές άλλων περιοχών που πρόσφατα όλοι θαυμάσαμε».
 

Η αναφορά γίνεται για το μεταναστευτικό ζήτημα, που εσχάτως οι αντιπολιτευόμενοι φορείς διογκώνουν για να μας πείσουν όπως ακριβώς κάνει και η ΝΔ, πως και στην Πάτρα υφίσταται ανασφάλεια πολιτών και το κακό παραμονεύει!

Προφανώς δεν άκουσαν ποτέ ότι εν έτει 2015, συνάδελφοί τους στα νησιά του Αιγαίου συμμετείχαν στην εύρυθμη  διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος όπου ενάμισι εκατομμύριο μετανάστες  πέρασαν από κεί, χωρίς ούτε μία διαμαρτυρία από τους αστυνομικούς που πάσχιζαν να φέρουν και έφεραν σε πέρας ένα θέμα για το οποίο μας θαύμασε ολόκληρη η ανθρωπότητα.

Και ακόμη δεν είδαν ότι χειμώνα καιρό μέσα σε λάσπες την ώρα που η σκοπιανοί αστυνομικοί βιαιοπραγούσαν κατά μεταναστών στα σύνορά τους με τα ελληνικά, έλληνες αστυνομικοί έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους, επιδεικνύοντας ανθρωπιά!

Εδώ η Αστυνομική Ένωση Αχαΐας αδυνατεί. Έτσι δηλώνει... Κι έχει τον απώτερο σκοπό της. Όλοι καταλαβαίνουν... 

Η τοπική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων  Αχαΐας, επιτίθεται στο Υπουργείο Δημ. Τάξης, φέροντας τον Υπουργό κ. Τόσκα ως ανίκανο να επιλύσει ένα θέμα που άπτεται κυρίας της ανθρωπιστικής πολιτικής της κυβέρνησης Τσίπρα.

«Μετά τα ανωτέρω και αφού το πρόβλημα είναι κυρίως ανθρωπιστικό αλλά προκαλεί επιπλέον πολλά προβλήματα στην εύρυθμη ζωή της πόλης της Πάτρας αλλά και του λιμανιού, προτείνουμε (λέει η Ένωση Αστυνομικών) και καλούμε όπως άμεσα:

1. Η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας να προβεί στην σύσταση ειδικής υπηρεσίας στην Πάτρα, όπως έχουμε εδώ και καιρό προτείνει, με σκοπό την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης στην περιοχή μας, στελεχωμένη βέβαια με Αστυνομικούς που θα ενισχύσουν την Δ.Α. Αχαΐας. Μόνο μια εξειδικευμένη υπηρεσία θα μπορέσει να αντιμετωπίσει ουσιαστικά το πρόβλημα και όχι η σημερινή κατάσταση με διάφορους Αστυνομικούς από διάφορες Υπηρεσίες οι οποίοι πασχίζουν με επαγγελματισμό να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα».

Κι εδώ είναι το ζουμί της παραγράφου περί αστυνομικών που αναφέραμε στη χθεσινή μας ανάρτηση. Συγκεκριμένα γράφαμε: «Στο Σουφλί κύριε Τόσκα η Αστυνομία θέλει ενίσχυση. Παραμαζεύτηκαν στην Αχαΐα!».

Υπό το πρίσμα της σημερινής ανακοίνωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων που δηλώνουν αδυναμία άσκησης καθήκοντος, δεν απομένει παρά, τουλάχιστον η ανταλλαγή τους με συναδέλφους Άλλων περιοχών. Αν και όπως μαθαίνει  το Istologio G. Mosxou, ανάγκη ενίσχυσης έχει η Αστ. Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.

Να λοιπόν η ευκαιρία για τους αδυνατούντες της Αχαΐας!

Κατά τ' άλλα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων προτείνει:  
  
«2. Οι αρμόδιες υπηρεσίες να λάβουν άμεσα πρωτοβουλίες για την προσωρινή στέγαση, την σίτιση και υγειονομική περίθαλψη των μεταναστών, την απογραφή και το διαχωρισμό τους.

3. Οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της περιοχής μας να θέσουν το ζήτημα στην Βουλή των Ελλήνων.

4. Η Εισαγγελική Αρχή να διεξάγει, εφόσον κρίνει, έρευνα σχετικά με την πιθανή ύπαρξη κυκλωμάτων διευκόλυνσης της λαθρομετανάστευσης και εκμετάλλευσης των αλλοδαπών, όπως μεταξύ άλλων αναφέρεται στο ως άνω σχετικό.

5. Ο Οργανισμός Λιμένα Πατρών να προβεί άμεσα στην κατασκευή όλων των απαραίτητων υποδομών αποτροπής της παράτυπης μετανάστευσης παράτυπης μετανάστευσης και ειδικότερα την ανακατασκευή της περίφραξης του Λιμανιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: