ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Εντολή ανέλκυσης του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond

Την άμεση ενεργοποίηση της ισχύουσας νομοθεσίας για την ανέλκυση του κρουαζιερόπλοιου «Sea Diamond», που είναι βυθισμένο δίπλα από το λιμάνι της Σαντορίνης, ζητά ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς σήμερα υπέγραψε τις σχετικές εντολές προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας και προς το αρχηγείο του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.


Υπενθυμίζεται ότι το κρουαζιερόπλοιο είχε προσκρούσει σε ξέρα στον όρμο Φηρών στις 5 Απριλίου του 2007 και ενώ ρυμουλκήθηκε, τελικώς βυθίστηκε. Για τουλάχιστον 10 χρόνια παραμένει στο βυθό της Καλντέρας στη Σαντορίνη, «με ό,τι σημαίνει αυτό για το θαλάσσιο περιβάλλον μίας εκ των πλέον τουριστικών περιοχών της Ελλάδας και του κόσμου», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Ναυτιλίας.

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: