ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Παραχώρηση Κλιματιστικών της ΠΔΕ στο Καραμανδάνειο



Με αφορμή την παράδοση κλιματιστικών μονάδων προς χρήση από την  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προς το «Καραμανδάνειο» Γενικό Νοσοκομείο Παίδων, παρευρέθηκαν στο νοσοκομείο ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος μαζί με τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ. Κώστα Πετρόπουλο και κ. Σπύρο Καπράλο όπου και συναντήθηκαν με τη Διοικήτρια  του  Νοσοκομείου κ. Γεωργιοπούλου Βασιλική και τη Διευθύντρια Διοικητικής Υπηρεσίας κ. Σιάμου Κωνσταντίνα.


Η χορήγηση των κλιματιστικών έγινε κατόπιν αιτήματος του νοσοκομείου όπου επισημάνθηκε η έλλειψη κλιματιστικών μονάδων στους χώρους των χειρουργείων και του ακτινολογικού τμήματος, καθώς και η αδυναμία προμήθειάς τους.Στη συνάντηση με τη Διοίκηση  έγινε ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Καραμανδάνειο, με τον κ. Αλεξόπουλο να δηλώνει ότι «από τη μεριά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε να συνδράμουμε την προσπάθεια της Διοίκησης του Νοσοκομείου για την εύρυθμη λειτουργία του» και πρόσθεσε ότι «η κατάσταση στο χώρο της υγείας και οι ελλείψεις που σημειώνονται λόγω της οικονομικής κρίσης μας κάνει πολύ ευαίσθητους, ειδικά όταν το Νοσοκομείο απευθύνεται σε παιδιά».

Από τη μεριά της η Διοικήτρια κ. Γεωργιοπούλου ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη δωρεά των κλιματιστικών και υπογράμμισε το θετικό κλίμα συνεργασίας που υπάρχει και θα υπάρξει στο μέλλον.Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο κ. Αλεξόπουλος Βασίλης, γιατρός και Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου και ο κ. Φώτης Δημακόπουλος, Αναπληρωτής Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: