ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Επιδιώκουν ανατροπή της κυβέρνησης από την Πάτρα;

Από το βήμα των Νέων Οριζόντων ο ακροδεξιός ιεράρχης Αμβρόσιος της τ. Χωροφυλακής, δίνει την αντικυβερνητική κατεύθυνση, αρχίκά στους ιερείς  που... έγραφαν κι απόγραφαν κρεμάμενοι και στη συνέχεια  στους ΠΑΣΟΚογενείς της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας.



Συν Αμβροσίω
και ΕΛΑΣ Αχαΐας

«ΠΑΠΑΣ ΚΡΕΜΑΜΕΝΟΣ, ΕΓΡΑΦΕ ΚΙ ΑΠΟΓΡΑΦΕ» Ο ΚΛΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ! - Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟ ΒΙΟΛΙ-ΒΙΟΛΑΚΙ ΤΗΣ. - ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΤΗΝ ΠΔΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ, ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΥΨΗ  ΤΗΝ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΤΕΓΗ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ  ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥΣ!

Στο Σουφλί κύριε Τόσκα η Αστυνομία θέλει ενίσχυση. Παραμαζεύτηκαν στην Αχαΐα!


Συν Αμβροσίω, ΕΛΑΣ και χείρα κίνει! Δυναμώνει η πίεση με την συμβολή του φιλοχουντέου Μητροπολίτη Αμβρόσιου  και στελεχών της ΕΛΑΣ Αχαΐας,  για την προστασία της οικογενειακής στέγης από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, που ξεκίνησε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με στόχο να ανατραπεί η κυβέρνηση.

Προσχηματικά μιλούν για προστασία της κατοικίας, λες κια δεν προστατεύεται η Α΄ κατοικία και νομοθετική ρύθμιση, ώστε να γίνουν οι απαιτούμενες αλλαγές, και να μην βλαφθούν οι μπαχταξήδες που εξακολουθούν να μην πληρώνουν τα χρεωστούμενά τους! Με τελικό αποδέκτη της αγανάκτησης των πολιτών έναντι της κυβέρνησης!

Συμπαραστάτες στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας είναι πλέον και ο Αμβρόσιος Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, γνωστός για τις αντικυβερνητικές προτιμήσεις του. Αλλά και ο Δήμος Αιγιάλειας, που βρήκε θέμα να βρεθεί στο προσκήνιο, έστω και για μία μέρα.

Συγκεκριμένα με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Αμβροσίου συγκλήθηκε ιερατική σύναξη κατά την οποία κάλεσε τους ιερείς να ενισχύσουν την προσπάθεια, παραλαμβάνοντας έντυπα υπογραφών από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και καλώντας τους ενορίτες τους να τα υπογράψουν. Και δεν ντρέπεται γι αυτή τη συμμετοχή του στα κομματικά δρώμενα! Την έχει δει ως νέος Μακάριος και συνεχίζει επιδιώκοντας να δρέψει δάφνες!

Μάλιστα υπέγραψε πρώτος στο έντυπο και συνεχάρη την Περιφέρεια, που ως πολιτικό όργανο έχει το δικαίωμα να πολιτικολογεί,  γιατί λέει, «δείχνει έμπρακτα την κοινωνικής της ευαισθησία προς τους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες», εννοείται με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χρέη τους, που θα πληρώσουν τα κορόιδα, οι φορολογούμενοι. 

Και μετά έκοντες άκοντες προσυπέγραψαν το κείμενο για την προστασία της οικογενειακής στέγης όλοι οι παριστάμενοι ιερείς, για να εκπληρωθεί η λαϊκή ρήση «Παπάς κρεμάμενος, έγραφε κι απόγραφε»!

Στην Αμβρόσεια σύναξη παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος σε θέματα  Άρσης Κοινωνικών  Ανισοτήτων Αναστασία Τογιοπούλου, καθώς επίσης οι Περιφερειακοί Χρήστος Μπούνιας (Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων) και  Αδαμαντία Ζαχαροπούλου – Στούμπου. 

Οι οποίοι να υπενθυμίσω, όταν μας φόραγε καβάλα στο σβέρκο όλο το μνημονιακό  νομολόγιο η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, είχαν πληγή από την ασθένεια της μουγκαφών!  Τώρα που ανέλαβε τα ηνία της χώρας η κυβέρνηση της Αριστεράς, πιστοί στη Βενιζελική γραμμή της Φώφης, σε ότι αναχρονιστικό μέτρο προτείνει, τρομάρα τους, τζουπ και η... Βασίλω πρώτη σέρνει το χορό! 

Κατσιφάρας: Συνένωση όλων των δυνάμεων
 
Επίσης οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας -κατά προτροπή Αμβρόσιου- κάλεσαν να πιαστεί στο χορό και Δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλο, ΠΑΣΟΚόθεν προερχόμενος, όπου και του ανέλυσαν το σχέδιό τους! Φυσικά και αυτός δήλωσε ok  και θα εισηγηθεί το κόλπο στο Δημοτικό Συμβουλίο. 

Και διαβάστε και απορήστε δήλωσε παρακάτω, ο μέχρι χθες ήπιος Κατσιφάρας. Κι είναι να απορεί κανείς, μήπως υπολογίζει σε ευλογία του χουνταίου Αμβρόσιου, ή του μητροπολίτη Πατρών, στην επιδίωξή του για το δημαρχιακό αξίωμα της Πάτρας; 



«Η οικογενειακή στέγη -είπε- είναι ιερή και αποτελεί κύριο συστατικό της κοινωνικής συνοχής. Αποτελεί δε μείζον κοινωνικό, πολιτικό και νομικό ζήτημα».

Προσέξτε παρακάτω:  

«Η στιγμή είναι καθοριστική για την συνένωση όλων των δυνάμεων, καθώς οι ηλεκτρικοί πλειστηριασμοί και η συνταγματική αναθεώρηση προχωρούν και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με αποτελεσματικό τρόπο το θέμα. Είμαστε πολλοί και θα γίνουμε ακόμη περισσότεροι στην πορεία , γιατί η προστασία του δικαιώματος της στέγης σε κάθε πολίτη και κάθε οικογένεια πρέπει να προστατευθεί», λέει ο Απόστολος Κατσιφάρας.

Μεταξύ των πρώτων υπογραφών είναι και αυτή του γνωστού μουσικοσυνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου, που συνδράμει με το αζημίωτο! Μάλιστα ο Απ. Κατσιφάρας, ακολουθώντας την γραμμή ΚΚΕ, λες και θα κάνει πορεία στην Αθήνα μαζεύει υπογραφές απ' όπου τις προσφέρουν. Έστι προγραμματίζει και ομαδική συλλογή υπογραφών σε κεντρικά σημεία των πόλεων της Δυτικής Ελλάδας.   

Παρούσα και η τοπική ΕΛΑΣ

Η πρωτοβουλία που ξεκίνησε με προτροπή Κατσιφάρα, στόχο έχει την ανατροπή της κυβέρνησης, που δεν κατάφερε  το Μητσοτακέικο, δήθεν για την ανάγκη της νομοθετικής ρύθμισης για την προστασία των οικονομικά αδύνατων. Σε αυτό το στόχο συμβάλει και η Αστυνομία στην Αχαΐα!

Παράγοντες της Περιφέρειας με συμμετέχοντα τον πρώην αστυνομικό Αντιπεριφερειάρχη Δημ. Δριβίλα συναντήθηκαν με τα ΔΣ της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛΑΣ και την Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, όπου, όπως δήλωσαν τάσσονται υπέρ της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας.

Στο Σουφλί κύριε Τόσκα η Αστυνομία θέλει ενίσχυση. Παραμαζεύτηκαν στην Αχαΐα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: