ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Η ΝΔ με τα ορφανά της ΧΑ και ο Καμίνης γλυκοκοιτάζει

Φαρδιά πλατιά η υπογραφή του απολιτίκ κεντροαριστερού Καμίνη στο κείμενο του αντικυβερνητικού συρφετού!


Σεμπριά με τους
Δεξιόστροφους!

Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΙΠΕ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΗ. Ό,ΤΙ ΨΕΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΛΕΧΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟ ΕΙΠΕ Ο Κ. ΤΣΙΠΡΑΣ»



Στην πρωτοβουλία για την προστασία της οικογενειακής στέγης από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς εντάχθηκε και ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, που υπέγραψε και το σχετικό έντυπο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 

Παράλληλα δεν παρέλειψε να μιλήσει πολιτικά, ως δήμαρχος Αθηναίων αυτός που ως σφίγγα του  Φαραώ, επί τόσο καιρό δεν έχει βγάλει κουβέντα για να καταγγείλει τα μνημόνια επί κυβερνήσεων ΓΑΠ και Βενιζέλου-Σαμαρά.
Ο λαλίστατος κεντροαριστερός, κατά τ' άλλα, δήμαρχος Αθηναίων είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έχει έκανε μια χάρη. Ό,τι ψέμα ήταν να λεχθεί στη χώρα, το είπε ο κ. Τσίπρας».

Τώρα το εάν και η σιωπή είναι συνώνυμη των μνημονίων όταν τα βλέπεις δίπλα σου και δεν μιλάς, δεν μας είπε τίποτε γι αυτό.

Και ως θιασώτης της Κεντροαριστεράς, του ήταν δύσκολο να αποκλείσει δρόμο συνεργασίας με τη Δεξιά. Θα επιλέξει σε προγραμματική βάση είπε, λες και μπορεί η Κεντροαριστερά να έχει κοινές θέσεις με τη δεξιά των άκρων του Αδωνη, του Βορίδη και των άλλων μπουμπουκιών της ΝΔ

Δεν βλέπει ότι  η ΝΔ προσεγγίζει τα ορφανά της ΧΑ μετά την παράλυσή της και το κλείσιμο γραφείων της!

Ο κ. Καμίνης ενημερώθηκε για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν στο γραφείο του, στα πλαίσια περιοδείας του Δημάρχου Αθηναίων στην Πάτρα.
Οι Απ. Κατσιφάρας και Γ. Καμίνης είχαν σε βάθος συζήτηση για τα προβλήματα της Αυτοδιοίκησης, ενώ συμφώνησαν για την ανάγκη άμεσων θεσμικών μεταρρυθμίσεων στην χώρα.

Στην συνάντηση παρέστησαν ακόμη ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστας Καρπέτας, ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας, ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας και ο Χρήστος Μπούνιας περιφερειακός σύμβουλος.

Λίγο πριν τη συνεδρίαση της ΠΕΔ, ο κ. Καμίνης μίλησε στους δημοσιογράφους για τις εκλογές ανάδειξης του νέου αρχηγού της Κεντροαριστεράς και την υποψηφιότητά του.

Όπως είπε, έχει ανοίξει ένα ιστορικό παράθυρο με τις διαδικασίες συνένωσης της Κεντροαριστεράς και χαρακτήρισε ως μονόδρομο για την παράταξη να κόψει τις γέφυρες με τον παρελθόν και απαλλαγμένη να προχωρήσει μπροστά.

Όπως τόνισε ο κ. Καμίνης, η Κεντροαριστερά πρέπει να προχωρήσει σε μεγάλες τομές και να εξηγήσει στον ελληνικό λαό, τι συνέβη στη χώρα και πως θα είναι η Ελλάδα τη μεταμνημονιακή εποχή.

Σε αυτή την κατεύθυνση, όπως είπε ο δήμαρχος Αθηναίων «Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έχει έκανε μια χάρη. Ό,τι ψέμα ήταν να λεχθεί στη χώρα, το είπε ο κ. Τσίπρας».

Ο Γιώργος Καμίνης απεύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στους πολίτες για τις διαδικασίες ανάδειξης του νέου αρχηγού της Κεντροαριστεράς, ενώ απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, υπογράμμισε πως όλοι οι συμμετέχοντες στις διαδικασίες είναι συνιδρυτές του νέου φορέα. Υπό αυτό το σκεπτικό ο δήμαρχος, τόνισε ότι «έχουμε ηθικό χρέος να παραμείνουμε και πάμε την προσπάθεια μέχρι τέλους».

Απαντώντας στο ερώτημα με ποιο κόμμα θα συνεργαστεί στην κυβέρνηση, εάν εκλεγεί στην ηγεσία της Κεντροαριστεράς, ο κ. Καμίνης σημείωσε ότι η όποια συνεργασία θα γίνει σε προγραμματικό πλαίσιο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πρώτα αποφασίζεις τι θα κάνεις και μετά με ποιον θα το κάνεις».

Σε άλλο σημείο, επανέλαβε πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί από δήμαρχος Αθηναίων, εάν εκλεγεί στον φορέα της Κεντροαριστεράς, καθώς όπως είπε δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων, ενώ για το ποια στάση θα τηρήσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών, εάν δεν περάσει, ο κ. Καμίνης είπε ότι θα στηρίξει τον υποψήφιο εκείνο που θα εγγυάται την ενότητα και θα είναι πιο κοντά στις πολιτικές του θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: