ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Κι έκλαψαν οι μεταμελημένοι ακούγοντας τη Ζωή...





Υπέρ του ευρώ και της παραμονής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση διακήρυξε η Κωνσταντοπούλου από την Πάτρα


«Κάγκελο» έμειναν οι λίγοι οπαδοί της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που ως επικεφαλής του πολιτικού φορέα «Πλεύση Ελευθερίας» ήρθε στην Πάτρα το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, για να μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση, στο θεατράκι «Επίκεντρο».

Θα έπιαναν ή όχι τους περί τις πέντε - έξι δεκάδες οι φίλοι της Ζωής, που την περίμεναν διακαώς μέχρι να αφιχθεί με καθυστέρηση αρκετής ώρας. 

Μεταξύ αυτών μεταμελημένοι ΛΑΕδες, λάβροι αντιευρωπαϊστές και ακόμη μερικοί, ελάχιστοι, άψαχτοι ΚΚΕδες, προφανώς δυσαρεστημένοι από την νέα θέση του κόμματος για παραμονή στο ευρώ και στην Κοινότητα, την ώρα που ακόμη και στην γηραιά Αλβιόνα το Brexit έκανε το... θαύμα του!

Μίλησε περί Δημοκρατίας, Ελευθερίας, ανάγκης για νέα πλεύση της κοινωνίας, τα «έβαλε» με την κυβέρνηση, «χάϊδεψε» Βαρουφάκη, Τσίπρα, αλλά αυτή τη φορά ο Γλέζος την... γλύτωσε(!).

Κι εκεί που άρχισαν τα ερωτήματα των φίλων, έγινε η αποκάλυψη του ρηχού λόγου της!

-Μέσα στο ευρώ ή όχι λέει η «Πλεύση», ερωτήθηκε.

Και η απάντηση ήρθε αβίαστα:

-Βεβαίως, μέσα στο ευρώ.

Ακολούθησε και το τεστ της επιβεβαίωσης, από έτερο κομμουνιστογενή φίλο:     

-Και στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα;

-Και βέβαια στην Ευρωπαϊκή Ένωση! ήρθε απάντηση που διέλυσε κάθε αμφιβολία για τα λεχθέντα!

Κι αφού άλλα περίμεναν να ακούσουν και άλλα άκουσαν, έκλαψαν οι μεταμελημένοι ΛΑΕδες για την προδομένη μεταμέλεια τους, οι άψαχτοι ΚΚΕδες για την αποκοτιά τους και οι λάβροι αντιευρωπαίοι για τα χαμένα όνειρά τους!

Και τότε γιατί; Αναρωτιόντουσαν καθώς η Ζωή έχει αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνοντας την κυβέρνηση της Αριστεράς το καλοκαίρι του 2015, μαζί με το... Ρεύμα (κλείστε την πόρτα μην κρυώσουμε)  καταγγέλλοντας τον Τσίπρα και το κόμμα ότι έχει ταυτιστεί με τους Ευρωπαίους και δεν ακολούθησε την επιστροφή  στη δραχμή, που ονειρεύονταν οι ονειροπαρμένοι!

Ειλικρινά νοιώθω αμήχανα σαν θυμάμαι εκείνο τελευταίο το βράδυ της διάλυσης της Βουλής, την Ζωή από τα έδρανα της αδειανής Βουλής μόνη αυτή, να αγορεύει και να βάζει... σούζα τον Παν. Λαφαζάνη ως επικεφαλής του Ρεύματος, ενώ ο Μητρόπουλος ως προεδρεύων να την εκλιπαρεί να τερματίσει  την ομιλία της, αλλά αυτή εκεί: Και μπίρι και μπίρι  και δώστου πάλι.

Δύο χρόνια από τότε, κοιτάζοντας πίσω αξίζει να αναρωτιέσαι: Βρε κάτι μπουμπούκια που... εκθρέψαμε ως Αριστερά. Πολιτικοί που στάθηκαν τόσο λίγοι, στα δύσκολα χρόνια της πολιορκίας της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: