ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Στουρνάρας: Θετική η έκθεση του ΔΝΤ, αλλά χρειάζονται κι άλλο στύψιμο οι εργαζόμενοι

Φωτογραφία αρχείου.


«Η έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου είναι θετική. Μας ικανοποιεί αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό» δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας σχολιάζοντας την έκθεση του Ταμείου η οποία κάνει λόγο για εντυπωσιακή πρόοδο στη δημοσιονομική προσαρμογή.

Ο κ. Στουρνάρας πρόσθεσε πως υπάρχει μπροστά μεγάλη ανηφόρα και ένας πολύ δύσκολος χρόνος.

"Πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας. Και αυτό θα γίνει όταν βγούμε στις αγορές με πρωτογενές πλεόνασμα, βιώσιμο, που θα επιτρέψει τη μείωση του δημόσιου χρέους" κατέληξε ο υπουργός Οικονομικών.

"Τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αλλά έχουμε μεγάλη απόσταση να διανύσουμε. Έχουμε μακρύ δρόμο" δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας μετά τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τόνισε, ωστόσο, πως δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού.

(Πηγή: http://www.skai.gr/news/finance/article/231416/stournaras-thetiki-i-ekthesi-tou-dd-alla-den-boroume-na-meinoume-se-auto/#ixzz2Se3x0woO)

Δεν υπάρχουν σχόλια: