ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Τα «Κόκκινα βέλη» αύριο Τετάρτη απόγευμα στο μόλο της Πάτρας

Φωτογραφία αρχείου από επίδειξη της ομάδας Κόκκινα Βέλη.


Επικίνδυνοι ελιγμοί skateboards στους δρόμους της πόλης


Ο Δήμος Πατρέων με την υποστήριξη της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα ανέλαβε τη διοργάνωση της αεροπορικής επίδειξης του ακροβατικού σμήνους «Red Arrows» (Κόκκινα Βέλη), της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί στον Μώλο της Αγίου Νικολάου την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 5.30 το απόγευμα.

Και  skateboards στους δρόμους της Πάτρας

Αρχικά ξεκίνησαν δειλά-δειλά στο πλάτομα προ του ΙΝ της Παντανάσσης στην Πάτρας. Επεκτάθηκαν στη συνέχεια στην κλίμακα που οδηγεί στην απέναντι οδό Καραϊσκάκη, κυρίως τις απογευματινές ώρες. Και τώρα τους συναντάμε στους δρόμους της Πάτρας, να πραγματοποιούν επικίνδυνους ελιγμούς ανάμεσα σε διερχόμενα οχήματα.

Ο μιμητισμός στο απώγειό του. Αντιγράφοντας αμερικανικά πρότυπα που προβάλλουν τα ελληνικά μπουγαδοκάναλα, τα κατά τ' άλλα δήθεν σοβαρά, αλλά στην ουσία αιχμάλωτα της χλιδής που παρέχουν στους megaλοδημοσιογράφους, επίσης σοβαρά κωλοσφούγκια της κυβέρνησης, ωθούν τους νεαρούς κυρίως της εφηβικής ηλικίας στην απόκτηση αλλότριων συνηθειών.

Αυτό το εντοπίζει το thebest.gr, που σημειώνει:

"Νέα επικίνδυνη μόδα φαίνεται πως έχει 'σκάσει' το τελευταίο χρονικό διάστημα στο κέντρο της Πάτρας με πρωταγωνιστές ριψοκίνδυνους νεαρούς που δεν φαίνεται να έχουν και μεγάλη συναίσθηση του κινδύνου που διατρέχουν ή - ακόμη χειρότερα- που βρίσκουν τον κίνδυνο αφροδισιακό.

Ώρες συνήθως βραδινές ή μεταμεσονύκτιες, κάνουν την εμφάνισή τους σε κεντρικούς δρόμους με μεγάλη κυκλοφορία, όπως π.χ. η οδός Κορίνθου, η Μαιζώνος, η Αγίου Ανδρέου κ.α. νεαροί με skateboards οι οποίοι πραγματοποιούν ελιγμούς ανάμεσα στα διερχόμενα αυτοκίνητα προκαλώντας πανικό στους οδηγούς που κυριολεκτικά κινδυνεύουν να τους πατήσουν.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr πρόκειται για νεοεισαγόμενη "μόδα" που βρίσκει πολλούς πιστούς με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τη σωματική τους ακεραιότητα καθώς το τελευταίο πράγμα που περιμένει να δει κανείς μπροστά του σε ένα δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας, είναι μια... σανίδα να κάνει ελιγμούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: