ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Άντε πάλι τα ίδια, με το Μουσείο της Ακρόπολης – Ευνοιοκρατικός διορισμός σε Προμήθειες

Σε παλαιότερες στιγμές, πριν τους... καρφώσει ο συνεταίρος τους Βενιζέλος!


Η εφημερίδα «Τα Νέα» με την ευκαιρία μέμφεται τον Αντ. Μανιτάκη της ΔΗΜΑΡ ως υπεύθυνο για την μη αποκάλυψη του σκανδάλου
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», ο Χρ. Γιάνναρης το όνομα του είχε ακουστεί και για την θέση του επικεφαλής της 6ης ΥΠΕ με έδρα την Πάτρα, είναι άνθρωπος του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος χωρίς να διαθέτει μεταπτυχιακό διορίστηκε στις 30 Απριλίου επικεφαλής της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας και εμφανίζεται πλέον ως κάτοχος του Ευρωπαϊκού Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας. Μόνο προσόν τους είναι η Μεσσήνια καταγωγή του, όπως και των διορισμένων στο Μουσείο Ακρόπολης!

Τα παραπάνω δίνουν αφορμή για να κατανοήσουν οι γνωρίζοντες το μέγεθος του εσωκυβερνητικού πολέμου, που διεξάγεται με αφορμή την προσπάθεια για αποπομπή των στελεχών της ΔΗΜΑΡ από το νέο κυβερνητικό σχήμα που ετοιμάζεται!

Σύμφωνα με αναφορά, τον περασμένο Ιανουάριο ο κ. Γιάνναρης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7 μηνών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρίπολης για παράβαση καθήκοντος την περίοδο που διετέλεσε επικεφαλής του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος που γράφει την είδηση στην εφημερίδα, γνωστός υπηρέτης του φιλοΠΑΣΟΚικού μπλογκ,  προσθέτει ότι η απόφαση δεν έχει καθαρογραφεί ακόμη, παρότι έχουν περάσει 4 μήνες και αναρωτιέται δήθεν:

«Πώς είναι δυνατόν να διορίζεται σε μια τόσο κρίσιμη θέση ένας καταδικασθείς έστω και πρωτοδίκως;... Αφιερώνω την περίπτωση Γιάνναρη αποκλειστικά στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, ο οποίος έχει αφιερωθεί στο κυνήγι των επιόρκων και τον ρωτώ ευθέως αν ο νεοδιορισθείς ανήκει σε αυτή την κατηγορία» γράφει.

Ο δημοσιογράφος σημειώνει, τέλος, ότι ο Χρ. Γιάνναρης εμφανίζεται ως διοικητικός υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών και απευθύνει τα συγχαρητήριά του στον Αντώνη Σαμαρά για την επιλογή του και στους δύο πολιτικούς αρχηγούς της συγκυβέρνησης για τη σύμφωνη γνώμη τους!

Ο εμφύλιος πόλεμος στην τρικέφαλη κυβέρνηση μαίνεται. Προσεχώς αναμένεται και νέο επεισόδιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: