ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Η Greenpeace μας παροτρύνει να παράγουμε με τρόπο βιώσιμο τα τρόφιμα που καταναλώνουμε

Greenpeace Eλλάδα

Tρώει φυτοφάρμακα; Βοήθησέ μας να μάθουμε

Θέλεις το καλύτερο για εσένα και τα παιδιά σου; Ακολουθείς υγιεινή διατροφή, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά; Πολύ καλά κάνεις! Αλλά…

Θυμήσου τι βρήκαμε…

Εντοπίσαμε 27 διαφορετικές χημικές δραστικές ουσίες σε δείγματα από μήλα, μπανάνες, αχλάδια, πατάτες, καρότα και κολοκύθια τα οποία πωλούνται στη χώρα μας. Οι ουσίες αυτές είναι ύποπτες καρκινογενέσεων, έχουν εξαιρετική τοξικότητα, μπορεί να βλάψουν το έμβρυο κατά τη διάρκεια της κύησης και πολλά άλλα.


Η λύση δεν είναι να σταματήσεις να καταναλώνεις φρούτα και λαχανικά, αλλά να απαιτήσεις να μάθεις περισσότερα. Με τη δική σου βοήθεια θα πραγματοποιήσουμε περισσότερες αναλύσεις σε διαφορετικά προϊόντα και θα απαιτήσουμε τα τρόφιμα που καταναλώνουμε να παράγονται με τρόπο βιώσιμο που προστατεύει το περιβάλλον και την υγεία μας.

Βοήθησέ μας να… το αναλύσουμε! Διάλεξε το ποσό που μπορείς να διαθέσεις και πες μας ποιο φρούτο και λαχανικό θέλεις να αναλυθεί στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: