ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Το… κτήνος κι ο… πεντάμορφος Πάν-κακος!



«Το γκουλάγκ είναι τόπος βασανισμού όπου εκτελέστηκαν χιλιάδες από τη σταλινική τρομοκρατία ή πέθαναν από την πείνα και το κρύο. Αυτά δεν λέγονται ούτε γι’ αστείο», τόνισε ο Θ. Πάγκαλος, που ψοφάει για δημοσιότητα, με δηλώσεις του στον ρ/σ Βήμα FM, με αφορμή την χιουμοριστική αναφορά του φιλόσοφου Σλαβόι Ζίζεκ στα γκουλάγκ, που είπε ότι όποιος δεν υποστηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, θα βγάλει εισιτήριο χωρίς επιστροφή για τη Σιβηρία.

Στόχος του κυρίου Θόδωρου, ήταν ο Πρόεδρος του κόμματος Αλ. Τσίπρας, του οποίου οι… πολιτικές μετοχές ανεβαίνουν μετά την ανάληψη της προεδρίας του Ευρωπαϊκού Κόμματος Αριστεράς. Με αφορμή την συνάντηση των δύο ανδρών της ευρωπαϊκής αριστεράς, ο κύριος «μαζί τα φάγαμε» βγήκε από τα… ρούχα του, που συνήθως δείχνουν έτοιμα να… εκβράσουν το περιεχόμενό τους.

«Και αν το είπε γι’ αστείο ακόμα αυτός που το είπε, πρόκειται περί κτήνους και ηλιθίου. Και αυτοί που τον κάλεσαν είναι επίσης κτήνη και ηλίθιοι και πρέπει να αποδοκιμαστούν από το λαό και να υπάρχει ένας νόμος που να βάζει στη φυλακή τον κ. Τσίπρα. Τον κάλεσε και τον χειροκρότησε. Δεν είναι χιούμορ», συνέχισε το μη… κτήνος  Πάγκαλος, που ξεχνά ότι οι φυλακές περιμένουν πολλούς από την κομματική συνομοταξία στην οποία εντρύφησε και ο ίδιος!

«Ο Μιχαλολιάκος όταν λέει "τι ωραίος που είναι ο Χίτλερ και έκανε σαπούνια τους Εβραίους" ή ο χρυσαυγίτης που λέει "το καλύτερο σαπούνι βγαίνει από το κομμούνι", τι είναι;», διερωτήθηκε ο… Πάν-κακος!

«Πρέπει να του κάνουμε ψυχανάλυση; Πού θα ξέρω εγώ αν το λέει ως αστείο; Όποιος επιβραβεύει και αποθεώνει φασισμούς -είτε είναι κόκκινοι είτε μαύροι- δολοφονίες ή γενοκτονίες, θα πρέπει να τιμωρείται», κατέληξε.
Ωρίστε νταλγκά που έβαλε και πάλι ο κύριος «μαζί τα φάγαμε». Λέτε να του κοπεί η όρεξη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: