ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Δήμαρχος Πατρέων: Ο αγώνας για Ανακύκλωση είναι αγώνας για να έχουμε καθαρή πόλη»

Η συνεχής ενημέρωση για την ανάγκη της ανακύκλωσης διαμορφώνει φιλοπεριβαλλοντικές συνείδήσεις.


Έξι χιλιάδες τσάντες και άλλο υλικό ανακύκλωσης μοίρασαν χθες το απόγευμα τα μέλη του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου Πατρέων που συμμετέχουν εθελοντικά στην εξόρμηση του Δήμου σε όλες τις περιοχές της πόλης ενημερώνοντας τους δημότες για τα θετικά της Ανακύκλωσης και προτρέποντάς τους να συμμετέχουν σε αυτή τη δράση.

Την Τετάρτη 29 Μαΐου τα μέλη του Χορευτικού Τμήματος πέρασαν από τα σπίτια στις περιοχές Αρόη, Παγώνα, Αγία Παρασκευή, Διάκου, Σαμακιά και ΚΕΤχ και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους κατοίκους για την Ανακύκλωση.
Αργότερα στις 9.30 το βράδυ τα μέλη του Χορευτικού Τμήματος στην πλατεία της Αρόης παρουσίασαν χορευτική παράσταση.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Αχιλλέας Γεωργακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Γιώργος Σιγαλός, όλοι οι πρόεδροι των τοπικών Συλλόγων των ανωτέρω περιοχών, υπηρεσιακοί παράγοντες και εκατοντάδες δημότες.

Ο Δήμαρχος Πατρέων παίρνοντας το λόγο τόνισε ότι ο αγώνας για την Ανακύκλωση είναι αγώνας για να έχουμε καθαρή πόλη, ευχαρίστησε τα παιδιά του Χορευτικού γιατί, όπως είπε μαζί με το υλικό, μοιράζουν τα χαμόγελά τους στους δημότες και σημείωσε ότι ο ίδιος είναι πλήρως ικανοποιημένος από τις συνάντηση που είχε πριν την εξόρμηση των εθελοντών με τους προέδρους των τοπικών Συλλόγων, ακούγοντας τα προβλήματά και τα αιτήματά τους.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας υπογράμμισε ότι η μάχη για την Ανακύκλωση συνεχίζεται και ζήτησε από τους πολίτες της Πάτρας να συμμετέχουν όλοι στον αγώνα που κάνει η Δημοτική Αρχή για μια πόλη καθαρή.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ – ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Στις 6 το απόγευμα, πριν την εξόρμηση των εθελοντών στην Αρόη, ο Δήμαρχος, Γιάννης Δημαράς, είχε συνάντηση με τους προέδρους και τους εκπροσώπους όλων των Συλλόγων των περιοχών της Αρόης, της Παγώνας, της Σαμακιάς, της Αγίας Παρασκευής, του Διάκου και του ΚΕΤχ. Σε αυτή τη συνάντηση έγινε γόνιμος διάλογος και διεξοδική συζήτηση επί των θεμάτων που αντιμετωπίζουν οι περιοχές αυτές και οι κάτοικοί τους.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ

Η εξόρμηση για την Ανακύκλωση συνεχίζεται το Σάββατο 1 Ιουνίου, στην περιοχή της Αγυιάς. Μετά την εξόρμηση στις 9.30 μ.μ. τα μέλη του Χορευτικού του Δήμου θα χορέψουν στην πλατεία Ντε Μιράντα που βρίσκεται μπροστά από το γήπεδο της Παναχαϊκής.








Δεν υπάρχουν σχόλια: