ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Φωτογραφία αρχείου.


ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΗ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ,
ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΩΝ & ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Πάτρα 21 Μαΐου 2013 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Συνεδριάζει στο κτίριο «ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ», την Παρασκευή 24/05/2013 και ώρα 14:00, το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Πατρέων, με τα παρακάτω θέματα.

1. Υποστήριξη του ΣΕΜ Δήμου Πατρέων στην υλοποίηση του έργου «Παροχή τεχνικής υποστήριξης στα μέλη των Συμβουλίων Ένταξης Μεταναστών(ΣΕΜ), παροχή κατάρτισης στους εμπλεκόμενους σε αυτά σχετικά με τη λειτουργία των Συμβουλίων αυτών και διευκόλυνση της δικτύωσης, της ανταλλαγής καλών πρακτικών κ.λπ. ανάμεσα στα μέλη των ΣΕΜ» (Δράση 1.2Α/11). (Εισηγήτρια: Μ. Ανδρικοπούλου Ρούβαλη - Πρόεδρος Σ.Ε.Μ).

2. Υποστήριξη του ΣΕΜ Δήμου Πατρέων στην υλοποίηση του έργου «Ανάπτυξη δικτύου συνεργασίας μεταξύ εκπροσώπων των Συμβουλίων Ένταξης Μεταναστών και άλλων παρόμοιων οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε επίπεδο Ε.Ε. και εκπροσώπων οργανώσεων μεταναστών σε ευρωπαϊκό επίπεδο» (Δράση 4.1β/11). (Εισηγήτρια: Μ. Ανδρικοπούλου Ρούβαλη - Πρόεδρος Σ.Ε.Μ).

3. Ενημέρωση για την έναρξη του έργου «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠ7». Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού. (Εισηγήτρια: Μ. Ανδρικοπούλου Ρούβαλη - Πρόεδρος Σ.Ε.Μ).

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: