ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Η ΧΑ τώρα κάνει και διασυνοριακούς ελέγχους σε νταλίκες, με την ανοχή του Υπ. Δημ. Τάξης;

Το βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο και έχει ξεπεράσει τις 67 χιλ. χτυπήματα.

Γιαυτή την ρατσιστική ενέργεια, που μας διασύρει διεθνώς ως χώρα, δεν υπάρχει εισαγγελέας;
Σε ανακοίνωση της η ΧΑ σχολιάζει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» σχετικά με τα τατουάζ με τη σβάστικα που είχε ο 17χρονος ανήλικος  συλληφθείς για τη ληστεία και τον τραυματισμό της 20χρονης φοιτήτριας στην Κέρκυρα, κάνοντας λόγο για δολιότητα.

Ωστόσο το βίντεο που προφανώς ανέβασε η ίδια στο διαδίκτυο και δείχνει να έχει αναλάβει ρόλο διασυνοριακής αστυνομίας (ε, κύριε Δένδια, σας αρέσει αυτό;) για άλλα πείθει και πάντως όχι για τον καλό χαρακτήρα αυτού του χιτλερικού μορφώματος, που φαίνεται να ευδοκιμεί στην χώρα μας, όπου με την ανοχή της τρικέφαλης κυβέρνησης και την προτροπή στελεχών της μετατρέπει την Ελλάδα σε Βαϊμάρη!

Τι δείχνει το βίντεο που έχει ξεπεράσει τα 67 χιλ. χτυπήματα μέσα σε λίγες ώρες, αφότου αναρτήθηκε στο youtube (https://www.youtube.com/watch?v=sDLGG5VFn7Y) δείτε το:

Ένας απορημένος Σκοπιανός οδηγός νταλίκας και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλ. Παναγιώταρος, διακρίνονται, ο μεν βουλευτής να ξεκολλάει αυτοκόλλητο που γράφει ΜΚ, προφανώς εννοεί Μακεδονία, από την νταλίκα και στη συνέχεια το κολλάει στο κούτελο του οδηγού, ενώ κατόπιν το μουτζουρώνει με μαύρο σπρέι, ο δε Σκοπιανός σπεύδει να ανέβει στην νταλίκα για να απομακρυνθεί.

Πριν και κατά τη διάρκεια της ρατσιστικής ενέργειας, ο Ηλ. Παναγιώταρος λέει στον σαστισμένο οδηγό: «Δεν ξέρεις; Όχι ξανά εσύ στην Ελλάδα. Μακεντόνια, ε; γαμώ το σπίτι σου μαλάκα». Στη συνέχεια ο Ηλ. Παναγιώταρος που τον ακολουθεί, πλησιάζει σε μια άλλη παρκαρισμένη νταλίκα ρωτώντας: «Που είναι ο άλλος;», ψάχνοντας προφανώς τον οδηγό της δεύτερης νταλίκας.

Είπατε κάτι κύριοι Σαμαρά και Δένδια; Γιαυτή την ρατσιστική ενέργεια, που μας διασύρει διεθνώς ως χώρα, δεν υπάρχει εισαγγελέας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: