ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Με το βλέμμα προς τον προεδρικό θώκο ο Φ. Κουβέλης αποκλείει συγχώνευση με το ΠΑΣΟΚ



Την εκτίμηση ότι μετά το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα υπάρξει ανασχηματισμός, εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στα Ιωάννινα. Κάτι που προοιωνίζει συμμετοχή στελεχών της ΔΗΜΑΡ στο νέο κυβερνητικό σχήμα, περισσότερο από το παρόν.

Σε ερώτηση για τον εάν η ΔΗΜΑΡ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Ηλία Μόσσιαλο, απάντησε κατηγορηματικά «όχι» και τόνισε: «Εμείς είμαστε ανοιχτοί για να συγκροτήσουμε το χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού, όχι με συμπτύξεις κομμάτων, όχι με συναντήσεις κορυφής, αλλά με ουσιαστικό διάλογο, με συνεργασία, με συμμαχία, με αστερισμούς κινήσεων βεβαίως και προσώπων. 

Αλλά αυτή την στιγμή που με ρωτάτε στην βάση ορισμένων ονομάτων, σας λέω ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο» απάντησε δίνοντας μία ακόμη άρνηση προς το ΠΑΣΟΚ που παρακαλεί για διάσωσή του μέσω συνεργασίας με τη ΔΗΜΑΡ, ενώ ο Φ. Κουβέλης προσδοκεί αλίευση ψήφων από το υπό κατάρρευση κόμμα του Ευ. Βενιζέλου.

Παράλληλα ο Φ. Κουβέλης ξεκαθάρισε ότι η επίσκεψή του στην Ήπειρο δεν έχει προεκλογικό χαρακτήρα και τόνισε ότι οι  αυτοδιοικητικές εκλογές, α΄ και β' βαθμού, θα γίνουν στην ώρα τους, όπως ο νόμος προβλέπει. Και τούτο είναι μία ακόμη ένδειξη ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ βρίσκεται με το βλέμμα στραμμένο προς τον θώκο του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: