ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Νεοναζί της ΧΑ βεβήλωσαν το μνημείο της ΚΝίτισσας Σωτηρίας Βασιλακοπούλου

Ύβρις και μετά θάνατον για την αείμνηστη αγωνίστρια.


Νεοναζί βεβήλωσαν τα ξημερώματα το μνημείο της φοιτήτριας και μέλους της ΚΝΕ Σωτηρίας Βασιλακοπούλου, το οποίο είχε τοποθετηθεί στη μνήμη της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Η Σωτηρία Βασιλακοπούλου είχε δολοφονηθεί τον Ιούλιο του 1980 στην ΕΤΜΑ κατά τη διάρκεια κινητοποίησης της ΚΝΕ ενάντια στην ανεργία και τις απολύσεις.

 ''Δε μας ξαφνιάζει η ενέργειά τους αυτή. Είναι το μακρύ χέρι του συστήματος. Οι σύγχρονοι απόγονοι του Χίτλερ και του Μεταξά.

 Θέλουν να χτυπήσουν όχι μονό το ΚΚΕ, αλλά και τους αγώνες του λαϊκού κινήματος. Είναι εχθροί των εργατών. Είναι αυτοί που στήνουν σκλαβοπάζαρα με 18 ευρώ μεροκάματο για να πλουτίζουν μια χούφτα καπιταλιστές. Είναι ο μηχανισμός τρομοκράτησης των εργατών και του λαϊκού κινήματος'', τονίζουν σε ανακοίνωσή τους ΚΚΕ και ΚΝΕ.

 Καλούν τους εργαζόμενους και τους φοιτητές να απομονώσουν τη Χρυσή Αυγή.

 (Πηγή: pheme.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: