ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Κατέπληξαν τα «κόκκινα βέλη» της βρετανικής αεροπορίας σήμερα στους ουρανούς της Πάτρας

Φωτογραφία από την επίδειξη.
Τα Κόκκινα Βέλη της RAF, επιστρέφοντας στην Βρετανία, από την αεροπορική βάση της Κύπρου, όπου πέρασαν ένα μεγάλο μέρος της φετινής τους εκπαίδευσης, έκαναν στάση στη Δυτική Ελλάδα, στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας και μια θεαματική διέλευση το απόγευμα πάνω από την Πάτρα και την γέφυρα παγκοσμίου φήμης Ρίου-Αντίριου.

Ο σχηματισμός των Κόκκινων Βέλων της RAF αποτελείται από εννέα αεροσκάφη τα οποία κατέπληξαν τους Πατρινούς με τους σχηματισμούς στον αέρα και τους καπνούς που τα ακολουθούσαν.

Συντονίζονται από τον αρχηγό των πιλότων που βρίσκεται στο έδαφος και τους δίνει οδηγίες για την κάθε άσκηση που θα πρέπει να εκτελέσουν, δίνοντάς τους ταυτόχρονα και τα σημεία που πρέπει να προσέξουν τόσο για την ακρίβεια της όσο και για την απόσταση που πρέπει να έχει το ένα από το άλλο σκάφος. 

Τα Κόκκινα Βέλη ιδρύθηκαν το 1964 από την RAF, σαν ένας καλός πρεσβευτής του Ηνωμένου Βασιλείου στο εξωτερικό. Παράλληλα, όμως, αποτελεί και τον καθρέφτη της Πολεμικής Αεροπορίας, ώστε να εμπεδώνεται η φήμη της RAF ως μιας από τις ικανότερες πολεμικές αεροπορικές δυνάμεις παγκοσμίως. 

Πραγματοποιούν κάθε χρόνο δεκάδες επιδείξεις στη Βρετανία και το εξωτερικό και κάθε τους εμφάνιση την παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον χιλιάδες θεατών, που λατρεύουν τις αεροπορικές επιδείξεις για την ακρίβεια, την επικινδυνότητα αλλά και γιατί κάνουν την καρδιά τους να χτυπά δυνατά κάθε φορά που τα «Βέλη» επιδίδονται σε ακροβατικές ασκήσεις.

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ

















Δεν υπάρχουν σχόλια: