ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Αντιρατσιστική αφίσα ΣΥΡΙΖΑ για τη Μανωλάδα κυκλοφόρησε από τους Νέους και τις Νέες του




ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  Νέων: «Η Μανωλάδα δεν ήταν η εξαίρεση, είναι το σχέδιο»
Υπό τον τίτλο «Η Μανωλάδα δεν ήταν η εξαίρεση, είναι το σχέδιο» ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Νέων κυκλοφόρησε αφίσα που με ευρηματικό τρόπο στηλιτεύει τον ρατσισμό που εμφυλοχωρεί στην ελληνική κοινωνία και που οδυνηρή έκφρασή του ήταν το πρόσφατο επεισόδιο σε βάρος εργαζομένων μεταναστών στα χωράφια της Μανωλάδας, στα γνωστά φραουλοτόπια του αίματος.

Πρόκειται για την αφίσα, στην οποία μία φράουλα παίρνει τη μορφή σφαίρας για να καταδικάσει συμβολικά τα προαναφερόμενα επεισόδια. Επίσης, συνοδεύεται από το παρακάτω απόσπασμα ποιήματος του Φριντερίκο Γκάρθια Λόρκα.

«Τα χωράφια σου ψυθίρισαν εμπιστευτικά, το παλιό μυστικό της ζωής και το παραμύθι της ξωθιάς, που άκουγε να γεννιέται το χορτάρι, σε εσένα μένει ζωντανό, το αίμα σου μέσα στον κάμπο ας φτιάξει μία λάσπη ροδινή και απαλή, που ν’άρχονταν να μπήξουν τις αξίνες τους οι καματεροί χωριάτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: