ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Handelsblatt: Υπό πτώχευση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αναφέρει σε καυστικό δημοσίευμά της

Η εφημερίδα, που ασχολήθηκε με τον ενάρετο βίο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.


Τώρα γίναμε ρεντίκολο και διεθνώς καθώς μόνο ενάρετο πρότυπο δεν αποτελούν τα δύο κόμματα
Ένα καυστικότατο δημοσίευμα για τα οικονομικά των δύο κομμάτων, που συμμετέχουν στην τριμερή κυβέρνηση της χώρας μας, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, φιλοξενεί η Handelsblatt που σχολιάζει ειρωνικά πως τα δύο ιστορικά κόμματα εξουσίας που στηρίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά, μόνο ενάρετο πρότυπο δεν αποτελούν, στην μάχη για την δημοσιονομική εξυγίανση.

ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία ανέλαβαν να σώσουν την Ελλάδα από την χρεοκοπία, αλλά τα ίδια είναι υπερχρεωμένα σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην μπορούν να πληρώσουν μισθούς ή ενοίκια στην ώρα τους, γράφει η Handelsblatt.

Το συντηρητικό κόμμα του Ελληνα πρωθυπουργού και το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ "απειλούνται με πτώχευση", όπως τιτλοφορείται το κείμενο, στο οποίο γίνεται εκτενέστατη αναφορά και στα μεγάλα χρέη των δύο κομμάτων προς τις πρώην κρατικές τράπεζες.

H εφημερίδα εστιάζει τόσο στην "απελπιστική" κατάσταση των πράσινων ταμείων, με την φετινή επιχορήγηση να μην καλύπτει "ούτε τους τόκους" των υποχρεώσεων, όσο και στους γαλάζιους, που φέρονται να έχουν βάλει φέσι στα ενοίκια για τα νέα γραφεία τους το τελευταίο 20μηνο.

Χαρακτηριστικά για το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι το 2011 είχε έσοδα μόλις 16 εκατ. ευρώ, όταν τα "τρομακτικά" χρέη της Ιπποκράτους άγγιξαν 114 εκατ. ευρώ, ενώ η κρατική επιχορήγηση ήταν 3 εκατ. ευρώ. Ετσι, σημειώνει το δημοσίευμα δεν είναι καθόλου παράξενο ότι το κόμμα οφείλει στους εργαζόμενους μισθούς αρκετών μηνών.

(Πηγή: www.nooz.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: