ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Δεν έχει να πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ ο… μπουμπούκος κι αποφάσισε παραγωγικότητα

Ο φτωχός Άδωνις σε νέο επεισόδιο του σήριαλ "Το μνημόνιο, οι υποχρεώσεις των πολιτών και η... παραγωγικότητα"!


Τον φέρνει η τοπική ΝΔ να τσικνίσει στην Πάτρα ο φτωχός Άδωνις
«Δεν έχω να πληρώσω ούτε το χαράτσι της ΔΕΗ, ούτε τους φόρους», λέει ο Αδωνις Γεωργιάδης και σύμφωνα με τον «ΒΗΜΑτοδότη», (που στηρίζει τις όποιες λεκτικές ακρότητες εκφέρονται από κυβερνητικά χείλη) συγκάλεσε οικογενειακή συνέλευση, για την επίλυση του… ζέοντος ζητήματος!

Από κοινού με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, αποφάσισαν ότι ο μοναδικός τρόπος που έχουν για να μπορούν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους είναι να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους στην εργασία. (Το βλέπετε άνεργοι πως λύνονται τα προβλήματα; Ο ΒΗΜΑτοδότης μας δείχνει το δρόμο. Παραγωγικότητα στην εργασία!). 

Όχι τόσο η κυρία Μανωλίδου, (σ.σ.: για την παραγωγικότητα, νάχουμε το νου μας) όσο ο Άδωνις  Γεωργιάδης, που διπλασιάζει τον χρόνο των εκπομπών στις οποίες και πουλά διάφορα βιβλία.

Στο μεταξύ, οριστικοποιημένη είναι η επίσκεψη του Αδωνι Γεωργιάδη στην Πάτρα την Τσικνοπέμπτη για να παραστεί και να μιλήσει σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ. Ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής έχει αποδεχθεί την πρόσκληση, καθότι αυτή συνοδεύεται από το παραδοσιακό τσίκνισμα, που γίνεται στην Πάτρα του Καρναβάλου.

Τι δηλαδή, τέτοια μέρα και θα τον ξεβγάλουν βραδιάτικα με… μπροκολόζουμο;

Πάντως εάν ενδιαφέρεστε μας μάθετε για το κύμα συμπαράστασης που ξεσηκώθηκε μετά την αναγγελία της είδησης ότι ο Άδωνις  λιμοκτονεί, διαβάστε τα παρακάτω που αλίευσα για λογαριασμό σας από το  http://troktiko.eu/2013/02/a-georgiadhs-den-echo-na-plhroso-oute-to-charatsi-ths-deh/.

Σας παρουσιάζω τα πιο ευπρεπή σχόλια, από το σύνολο των αναρτημένων, διότι η δεοντολογία δεν μου επιτρέπει. Μπορείτε όμως να μπείτε στη διεύθυνση που σας παρέθεσα και να συγκρίνεται ποιον πολιτικό άνδρα κάλεσαν στην τοπική ΝΔ της Πάτρας.

Για να τους προσδώσει κύρος και φώτα μόρφωσης; Άγνωστες οι βουλές της Αγ. Νικολάου!

  Ζωή Μαμιάκα · 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΥΚΕΩΝ Τέτοια χοντροκομμένα ψέμματα και περιμένεις να τα πιστέψουμε; Σιγά μην κάνουμε και έρανο για να πληρώσει την εφορία! που δεν αφήνει δεξίωση για δεξίωση να γυρνά με τη φτωχή σύζυγό του με τις καταθέσεις στην Ελβετία! Τέτοια ξεδιαντροπιά!

Owlquoth Giannis · Top Commenter · Τζιτζικολογος, μυρμηγκολογος Πέστα!!!! Τα βρωμοσκυλα κατηγγειλαν τις κλαδικες συμβασεις και μειωσαν τους μισθους μας... Δουλευουμε τζαμπα στα αφεντικα μας... Αλλοι απο εμας ειναι ανεργοι και αλλοι αναγκαζονται να εργαζονται ανασφαλιστοι, για να μπορεσουν να ζησουν την οικογενεια τους.....και εχεις και τον μπαγλαμα να σε κοροιδευει απο απο πανω.

Dimitra Farmaki · Thessaloníki Άντε βρε καραγκιόζη! Διαλύσατε την ζωή μας και μας συγχίζεις και από πάνω! Βλήμα! Τι να πουν οι άνεργοι? Τι να πουν τα παιδιά μας που τελείωσαν πανεπιστήμια και ΑΝ βρούν δουλειά θα παίρνουν σαν ανειδίκευτοι εργάτες 580€ μικτά, επειδή έτσι απεφάσισες εσύ ο σωτήρας μας ,που παίρνεις 6000€ το μήνα συν τις επιτροπές συν τα έξοδά σου και δεν σου φτάνουν κιόλας; Αλλά δεν φταις εσύ! Φταιν τα κωλοκανάλια των συμφερόντων που εξυπηρετείς και σε βγάζουν συνέχεια στα παράθυρα να κραυγάζεις ( σαν υστερικός που είσαι ) και να μας ταράζεις κιόλας! Φτάνει που χάσαμε τον ύπνο μας! Μην μας εμπαίζετε από πάνω!

Aris Voliotis · Top Commenter · Απορροφηση κονδυλιων προγραμματων Ε.Ε. at Αυτο-απασχολουμενος, οργανωση αγρο-κτηνοτροφιας. Αν αυτος με το δηλωθεν εισοδημα του απο βουλευτικη αποζημειωση 95.000 ευρω δεν μπορει να πληρωσει τοτε τι να πουν τα εναμισυ εκατομυριο ανεργοι και τα 3 εκατομυρια με μισθο 600 ευρω. Δεν μας χε… ρε Νταλαρα;.

Κατερίνα Αλαφογιάννη · ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ. Επειδη εχουν πεσει οι τηλεπωλησεις σκεφτεται να διπλασιασει το χρονο της εκπομπης του,και εαν προσθεσεις και τον τηλεχρονο των εκμπομπων που τον καλουν... Ελεος.

Dionisios Pierropoulos·Sales at FLORE CHEMIE HELLAS LTD. Προπονησου να πουλας τα βιβλια σου γιατι βουλη ουτε με το κιαλι δεν ξαναβλεπεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: