ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι Πάτρας απειλούν με ξυλοκόπημα τους «εκτελεστές με την πένσα»!

ΔΕΙΤΕ τα βίντεο του ISTOLOGIO G. MOSXOU, μιλούν μόνα τους για μικρά καθημερινά δράματα των ανέργων, που δεν δύνανται να πληρώσουν το ρεύμα τους!

Επιτυχής κατάληξη και επανασύνδεση του ρεύματος σήμερα στους δύο ανέργους μετά από κινητοποίηση Επιτροπών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ

  Με υπόσχεση του διευθυντή Μυλωνά, που υλοποιήθηκε, για εξέταση με ευαισθησία, προκειμένου να γίνει επανασύνδεση σήμερα του ρεύματος στους δύο ανέργους, εκ των οποίων ο ένας άτομο με ειδικές ανάγκες και ο έτερος πατέρας πολυμελούς οικογενείας, έληξε η κινητοποίηση και κατάληψη των κεντρικών γραφείων της ΔΕΗ στην οδό Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα, από τα μέλη των Λαϊκών Συνελεύσεων και του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας, με πρωτοστατούσα την Επιτροπή Αγώνα Παραλίας, στης οποίας τα όρια συνέβησαν τα γεγονότα της αιφνιδιαστικής διακοπής ρεύματος από συνεργεία ιδιωτών με εντολή της ΔΕΗ, στους χρονίως ανέργους δύο συμπολίτες.

       Αρχικά οι διαμαρτυρόμενοι κατέλαβαν τον χώρο προ της εισόδου του κτιρίου και ανήρτησαν πανό. Στη συνέχεια μετά από απαίτησή τους ο κ. Μυλωνάς εδέχθη εκπροσώπους των διαμαρτυρομένων, προκειμένου να συζητήσει τα αιτήματα.

       Από την πλευρά των εκπροσώπων της Παραλίας ετέθη το αίτημα για πάγωμα των χρεών προς ΔΕΗ σε όσους μένουν άνεργοι, παροχή ενός μέρους κιλοβατώρων δωρεάν και αποπληρωμή των επιπλέον χρησιμοποιηθέντων μετά την λήξη της περιόδου ανεργίας, διότι το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση απαγορεύεται η διακοπή του σε αναξιοπαθούντα άτομα. Σημειώνεται ότι στην μία περίπτωση πρόκειται για άτομο που κάνει χρήση οξυγόνου.

      Οι διαμαρτυρόμενοι δήλωσαν σαφώς ότι εάν δεν δοθεί εντολή στους ιδιώτες εργολάβους να αποσυρθούν από τις διακοπές ρεύματος -τις οποίες κάνουν έναντι 3 (τριών) ευρώ κάθε ρολογιού- τότε οι θιγόμενοι θα αντιδράσουν, όχι μόνον επανασυνδέοντας μόνοι τους το ρεύμα, αλλά και ξυλοκοπώντας τους ανάλγητους «εκτελεστές με την πένσα» που διακόπτουν το ρεύμα στους μη έχοντες.

      Φεύγοντας κατέθεσαν ψήφισμα για να το προωθήσει ο Δ/ντης της ΔΕΗ στο αρμόδιο Υπουργείο, όπως ζήτησε ο υπηρεσιακός παράγων.

        Στην όλη διαδικασία παρών ήταν ο νομικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Λιαρομμάτης.
       Τέλος το ρεύμα επασυνδέθηκε από την ΔΕΗ και στους δύο ανέργους συμπολίτες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ blog ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ









 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΣΠ. ΜΥΛΩΝΑ






 

Δεν υπάρχουν σχόλια: