ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Καλώς τους!

Χωρίς λόγια.


«Στη μακρόχρονη ιστορία της "Η Αυγή" αντιμετώπισε πολλές φορές τους φανατισμούς και την ανοικτή δίωξη που μεθόδευσαν ή και απροκάλυπτα επιχείρησαν αυταρχικές εξουσίες, το επιθετικό κεφάλαιο, η αμερικανοκρατία και η Ακροδεξιά. Η εφημερίδα μας είναι μάλιστα η μοναδική εφημερίδα την οποία η χούντα έκλεισε, εξόρισε και φυλάκισε τους αναγνώστες και τους δημοσιογράφους της και λεηλάτησε την περιουσία της. Οι διώξεις κατά της "Αυγής" είναι το τίμημα της ανεξαρτησίας της από τα μεγάλα συμφέροντα και της ταύτισής της με την Αριστερά, τα συμφέροντα του λαού και τη δημοκρατία.

Δεν μας εξέπληξε, και πολύ περισσότερο δεν μας φόβισε, η χθεσινή, προαναγγελθείσα από ημέρες μέσω των twitter και του Διαδικτύου, αγωγή της εφημερίδας "Παραπολιτικά". Καλώς τους! Δεν μας εκπλήσσει, με δεδομένο το γενικότερο πολιτικό κλίμα. Σε μια περίοδο που οι νεοναζί επιτίθενται σε ανυπεράσπιστους πολίτες, ο Δένδιας καλύπτει βασανιστήρια εις βάρος πολιτών μέσα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ο κυρίαρχος συστημικός λόγος επιχειρεί να ταυτίσει την Ακροδεξιά με την Αριστερά, μπράβοι της ακροδεξιάς διαπλοκής απειλούν δημοσιογράφους και ο Βορίδης θεωρεί το γεγονός "προσωπική διαφορά της πλάκας σε επίπεδο πταίσματος", είναι αναμενόμενη η αγωγή με τις πλάτες της κυβέρνησης.

Δεν είναι τυχαία η επιλογή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. Μ. Βορίδη να αναλάβει τη νομική - πολιτική ευθύνη της δίωξης. Η ακροδεξιά διαπλοκή σηκώνει κεφάλι. Δεν χρειάζεται άλλη επιβεβαίωση του δημοσιεύματος της προηγούμενης Κυριακής της "Αυγής".

Πανικόβλητος ο πρωθυπουργός, επιχειρεί να στήσει τη νέα διαπλοκή με στόχο να θέσει το κυβερνητικό μπλοκ υπό την πλήρη ηγεμονία του και να διασφαλίσει τη μακροημέρευσή του στην ηγεσία της Ν.Δ., όταν, συντόμως, χάσει τις εκλογές. Το δέλεαρ για τον σχηματισμό των νέων βαρόνων είναι η λεηλασία της δημόσιας περιουσίας μέσω των ιδιωτικοποιήσεων. Η ακροδεξιά διαπλοκή επιχειρεί λαίμαργα να βάλει στο χέρι κερδοφόρους τομείς του Δημοσίου.

Η επίθεση κατά της "Αυγής" είναι επίθεση κατά της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ. Ευρύτερα είναι επίθεση κατά της κοινωνίας. Επιχειρούν να εκφοβίσουν τους πολίτες και να τρομοκρατήσουν τον λαϊκό παράγοντα, σε μια περίοδο που, όπως δείχνουν οι κινητοποιήσεις των ημερών και η απεργία της Τετάρτης, αντιστέκεται στη μνημονιακή μοιρολατρεία και την υποταγή στους πιστωτές.

Η αγωγή κατά της "Αυγής" συνιστά πολιτική δίωξη. Το δημοσίευμα δεν περιλαμβάνει μειωτικούς χαρακτηρισμούς και συκοφαντίες. Στηρίζεται σε γεγονότα και αποκαλύπτει το πολιτικό νήμα που τα ενώνει. Είμαστε υπερήφανοι που σηκώνουμε αυτό το βάρος της πολιτικής αντιπαράθεσης, υπερασπιζόμενοι το δημόσιο συμφέρον και τη μοναδική λυτρωτική πολιτική επιλογή για τον λαό, τη δημοκρατική ανατροπή.

Καλώς τους!».

 (Από το κύριο άρθρο της ΑΥΓΗΣ του Σαββάτου σήμερα)


Δεν υπάρχουν σχόλια: