ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Χρήστος Λιαρομμάτης: «Είναι ειλικρινής, δεν λέει ψέματα ο κ. Γιώργος Μέργος»

Ακούστε τι δήλωσε στο Μιχ. Μπαϊραχτάρη, στο ράδιο Γάμμα ο Χρ. Λιαρομμάτης, του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.

Δημ. Παπαδημούλης: Είναι απολύτως λογικό να του φαίνονται πολλά τα 586 ευρώ!
Χρ. Λιαρομμάτης.
Υπό επιτήρηση έχει τεθεί ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Μέργος ο οποίος προκάλεσε σάλο με τη δήλωσή του ότι ο κατώτατος μισθός είναι υψηλός και έθεσε δημοσίως θέμα νέας μείωσής του. Στο Μέγαρο Μαξίμου η δήλωση προκάλεσε νευρικό κλονισμό αλλά και αναταράξεις στον κυβερνητικό συνασπισμό.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Λιαρομμάτης μιλώντας στο "Ράδιο Γάμμα" και στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη δήλωσε ότι: «Είναι ειλικρινής, δεν λέει ψέμματα ο κ. Γιώργος Μέργος», αφήνοντας αιχμές ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει νέες περικοπές σε μισθούς. (Ακούστε τη συνέντευξη) 

Παπαδημούλης: Είναι πολλά τα 586 ευρώ μικτά το μήνα, κ. Μέργο... 

Δημ. Παπαδημούλης.

«Απολύτως λογικό» να φαίνονται πολλά τα 586 ευρώ τον μήνα στο γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργο Μέργο, υποστήριξε με φανερά ειρωνική διάθεση στο Twitter, ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Το tweet του κ. Παπαδημούλη εστάλη ως «απάντηση» στις χθεσινές δηλώσεις του κ. Μέργου ότι ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Δηλώσεις που προκάλεσαν αναταραχή, αναγκάζοντας τον κ. Μέργο να ανασκευάσει αλλά και την πολιτική ηγεσία να δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Όπως αναφέρει το tweet του κ. Παπαδημούλη:
«Τρεις μισθοί για τον κ. Μέργο. Γεν. Γραμ. Υπουργείου, Καθηγ. Παν/μιου, ΤΧΣ. Είναι απολύτως λογικό, να του φαίνονται πολλά τα 586 ευρώ μικτά το μήνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: