ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

«Play the game» και μπείτε στους εκπαιδευτικούς… ρυθμούς του Έργου «Install»

Και το ΤΕΙ Πάτρας συμμετέχει στο πρόγραμμα.


«Play the game» και μπείτε στους εκπαιδευτικούς… ρυθμούς του Έργου «Install» για την Καινοτόμο Στρατηγική για την ευαισθητοποίηση για τη Δια Βίου Μάθηση στην Ελλάδα. Ήδη ξεκίνησε το Παιχνίδι του προγράμματος το οποίο αποτελείται από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, ενώ το περιεχόμενο σχετίζεται με τα αντικείμενα της Δια Βίου Μάθησης.

Το εταιρικό σχήμα του έργου αποτελείται από της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – ΠΔΕ, τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού – ΕΟΠΠΕΠ και το Τεχνολογικό Ίδρυμα Πατρών – ΤΕΙΠΑΤ. Το Παιχνίδι τεχνολογικά έχει αναπτυχθεί από το ΤΕΙ Πατρών βασισμένο σε ερωτηματολόγιο και στοιχεία του ΕΟΠΠΕΠ, ενώ τον συντονισμό έχει η ΠΔΕ και θα συνεχιστεί μέχρι και το τέλος Μαρτίου, οπότε και θα γίνει η κλήρωση για τα βραβεία.

Απευθύνεται σε εργαζόμενους και άνεργους, κατοίκους όλων των περιοχών της χώρας, οι οποίοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό με εγγραφή από την ιστοσελίδα www.install-project.gr. Μετά την εγγραφή του, ο χρήστης έχει τις ακόλουθες δυνατότητες: Να παίξει το παιχνίδι από τον υπολογιστή του, ή να κατεβάσει την εφαρμογή για κινητό Android και για κινητό i-phone.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι της χώρας, ωστόσο δεν μπορούν να συμμετάσχουν άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (στο παιχνίδι μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε, ωστόσο για να μπορεί να συμμετάσχει στην κλήρωση πρέπει να είναι ενήλικος).

Τα βραβεία θα είναι voucher κατάρτισης που θα περιλαμβάνουν  τη δωρεάν εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω ειδικά σχεδιασμένης ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας, τη δωρεάν πρόσωπο-με-πρόσωπο κατάρτιση και τη δωρεάν συμμετοχή στην εξεταστική διαδικασία για την απόκτηση του αναγνωρισμένου από τον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα πιστοποιητικού στις τέσσερις αυτές ενότητες.

Εξάλλου στη διεύθυνση www.install-project.gr, - επίσημη ιστοσελίδα του έργου INSTALL «Καινοτόμος Στρατηγική για την ευαισθητοποίηση για τη Δια Βίου Μάθηση στην Ελλάδα» -, το οποίο και υποβλήθηκε από τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη Πρόσκληση EACEA/15/2011 του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης - Υποστήριξη της Ευρωπαϊκής συνεργασίας στον τομέα της εκπαίδευσης και της επιμόρφωσης, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το Έργο και τη Δράση του INSTALL αλλά και τους εταίρους, τις ενημερωτικές ημερίδες που έχουν γίνει σε διάφορες περιοχές με φωτογραφίες, ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από στελέχη, καθηγητές και φορείς που ασχολούνται με την Δια Βίου Μάθηση στην Ελλάδα, χρήσιμους συνδέσμους, δελτία τύπου και Newsletter, φυλλάδια, σημαντικές ανακοινώσεις, πληροφορίες για το Εθνικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και φυσικά όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες για το «Παιχνίδι» του Έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: