ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Ανήσυχη η ΝΔ από την προετοιμαζόμενη μεγάλη απεργία της Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου

Από το εξώφυλλο του 12ου τ. του μηνιαίου περιοδικού UNFOLLOW.



ΣΥΡΙΖΑ: «Η ΝΔ ακροβατεί ανάμεσα στην αυτογελοιοποίηση και στην ακροδεξιά»


Επίθεση στη ΝΔ με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε για την πανελλαδική απεργία της 20ης Φεβρουαρίου εξαπέλυσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κουμουνδούρου υποστηρίζει ότι η ΝΔ «ακροβατεί ανάμεσα στην αυτογελοιοποίηση και στην επικίνδυνη ακροδεξιά ρητορική», καθώς, όπως αναφέρει, αποκαλύπτεται για μια ακόμη φορά η στρατηγική της έντασης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει στη Νέα Δημοκρατία ότι «εξακολουθούμε να έχουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία, με συνταγματικά κατοχυρωμένο το δικαίωμα στην απεργία και τις διαδηλώσεις».

Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή της η ΝΔ ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι στόχος του κ. Τσίπρα είναι να χτυπήσει, με κάθε τρόπο και χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα, τον Κοινοβουλευτισμό και την πολιτική νομιμότητα.

Παράλληλα, έκανε λόγο για παραληρηματική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που θυμίζει άλλες σκοτεινές εποχές.

«Οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ αποζητούν τον κρατισμό, αποθεώνοντας το λαϊκισμό και πλέον, υπογραμμίζεται,  είναι σαφές πως στόχος του κ. Τσίπρα είναι να χτυπήσει, με κάθε τρόπο και χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα, τον Κοινοβουλευτισμό και την πολιτική νομιμότητα. Να είναι σίγουρος, όμως, πως οι μπολσεβικικού τύπου πρακτικές του, δεν θα περάσουν, καταλήγει στο σχόλιό του το γραφείο Τύπου της ΝΔ» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: