ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Με απόλυτη επιτυχία και ηρεμία διεξήχθη σήμερα η 24ωρη απεργία στην Πάτρα

Τα βίντεο του blog είναι από τη σημερινή κινητοποίηση στην Πάτρα.

Το πανό του ΕΚΠ στην κεφαλή της πορείας.
Συμμετείχαν για πρώτη φορά και οι Νέοι Αγρότες με τα πανό τους και μπροστάρη το δήμαρχο Δύμης Παναγιωτόπουλο
Οι Νέοι Αγρότες έδωσαν παρών.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 24ωρη πανεργατική απεργία στην Πάτρα, που είχε διοργανωθεί από τα τριτοβάθμια όργανα της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Οι εργαζόμενοι συμμετείχαν μαζικά και διατράνωσαν το αίτημά τους κατάργηση των μνημονίων που έχουν οδηγήσει το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό της πόλης να κρατά τα πρωτεία στην ανεργία πανελλαδικώς.

Ο Βασ. Χατζηλάμπρου.
Η Μαρία Κανελλοπούλου.
  Σε μία Πάτρα παντελώς έρημη από το πρωί στις συνοικίες της άνω πόλης, που θύμιζαν Κυριακές εποχής του ’60, με το κέντρο της  να υπολειτουργεί, παρά τις προσπάθειες του κ. Κροκίδη των ΕΒΕ Αθήνας, που πρόσκειται στη ΝΔ, να μην συμμετάσχουν οι μικρομεσαίοι στη διαμαρτυρία, εντούτοις η αγανάκτηση των μικροκαταστηματαρχών βρήκε έκφραση στην συλλογική απόφαση για αντίσταση στην επιβολή των αντικοινωνικών μέτρων.

Και καθώς έχει εμπεδωθεί πλέον η αντίληψη της  αδιέξοδης κατεύθυνσης που δίνουν στο οικονομικό ζήτημα οι κρατούντες την κυβέρνηση, σήμερα εκτός από τους εργατοϋπαλλήλους, τους μικρομεσαίους και τους φοιτητές με το αβέβαιο μέλλον ή όπως αντηχούσε το σύνθημά τους με τα πτυχία του αύριο χωρίς αντίκρισμα, για πρώτη φορά είχαμε συμμετοχή των Νέων Αγροτών με τα πανό τους στην πρώτη σειρά της πορείας, αμέσως μετά το προηγούμενο πανό του ΕΚΠ. Άφησαν τα μπλόκα για λίγο και με μπροστάρη το δήμαρχο Δύμης Παναγιωτόπουλο έδωσαν βροντερό παρών! 

Επίσης παρών έδωσαν και οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλλου και Βασίλης Χατζηλάμπρου, οι μόνοι από τους συνολικά εννέα βουλευτές της Αχαΐας!
Ακολουθούσαν εργατικά πανό, όπως αυτό των εργαζομένων χειριστών σκαπτικών μηχανημάτων, του Συντονιστικού, των σωματείων του Δήμου Πατρέων, των Λαϊκών Συνελεύσεων Πάτρας, του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας, των καθηγητών της  Α΄ ΕΛΜΕ  καθηγητών Πάτρας, του Αριστερού Ενωτικού σχήματος Πρωτοβάθμιας, της Κίνησης Απελάστε το Ρατσισμό κ.ά.
Δεν έλειψαν όμως και οι πολιτικοί σχηματισμοί όπως του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας, που κατέβηκε με το πανό και την Νεολαία του και του ΕΠΑΜ που προσήλθε με τιε ελληνικές σημαίες!
Η πορεία αφού πέρασε από τη διαδρομή Μαιζώνος, Γούναρη, Κορίνθου τερματίστηκε στην πλ. Εθνικής Αντίστασης απ’ όπου ξεκίνησε.


















 






 









 








 


Δεν υπάρχουν σχόλια: