ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Πληροφορίες για τη δράση των Χρυσαυγιτών που συνελήφθησαν στο Χαϊδάρι ζητάει η ΕΛ.ΑΣ.

Δράκος Παναγιώτη του Θεόδωρου και της Βασιλικής.



Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τις φωτογραφίες των δύο Χρυσαυγιτών που συνελήφθησαν στο Χαϊδάρι

Χαϊδάς Γρηγόριος-Λουκάς του Παναγιώτη και της Ελένης.

Στις 5 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό των δύο αντρών, εντόπισαν ένα πιστόλι τύπου zastava με τέσσερα φυσίγγια, πτυσσόμενα γκλομπ, σουγιάδες, κουκούλες και κράνη. Επίσης το αυτοκίνητό τους δεν είχε πινακίδες.

Οι νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν συμμετάσχει σε ποινικά αδικήματα. Τελικά, προέκυψε ότι πρόκειται για γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής στην περιοχή της Κορίνθου που πρωτοστατούν σε «εκδηλώσεις» της οργάνωσης.

Η αστυνομία αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες τους, με σκοπό να βρεθούν περαιτέρω πληροφορίες για τη δράση τους, καθώς ενδέχεται να έχουν εμπλακεί σε κακουργηματικού τύπου ενέργειες, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ..

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας πρόκειται για τον:
 Δράκο Παναγιώτη του Θεόδωρου και της Βασιλικής, που γεννήθηκε το1986 στην Κόρινθο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα πιστόλι ZASTAVA με 4 φυσίγγια, ένα ένα πτυσσόμενο γκλοπ και ένας ένας  σουγιά.

Και για τον:
 Χαϊδά Γρηγόριο-Λουκά του Παναγιώτη και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1994 στην Κόρινθο και στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ένας πτυσσόμενος σουγιάς, ένα πτυσσόμενο γκλοπ, ένα ζευγάρι γάντια και μία κουκούλα τύπου full face.

Δεν υπάρχουν σχόλια: