ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Χρονικό επίθεσης των ΜΑΤ στους νέους του ΣΥΡΙΖΑ

Βίντεο-Φωτογραφία
Άγγελος Καλοδούκας
Δείτε, λεπτό προς λεπτό σχεδόν, το χρονικό της διαμαρτυρίας των νέων του ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Γιώργου Μέργου και την επίθεση των ΜΑΤ.
Η βάρβαρη επίθεση των δυνάμεων καταστολής έγινε σε βάρος 30-40 ατόμων από: δύο (!) διμοιρίες των ΜΑΤ και λίγο αργότερα κατέφθασαν δυο περιπολικά (!) και μια ομάδα μοτοσικλετιστών ΔΙΑΣ! Απίστευτα πράγματα και όμως (δυστυχώς) αληθινά... Αυτά τα απίστευτα συμβάντα οι δουλοπρεπείς της δημοσιογραφίας του ΣΚΑΙ, μέσα από την εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου, τα θεώρησαν φυσιολογικά. Δεν εξαιρείται ο κύριος Χατζής, πρώην αρχισυντάκτης στην εφημερίδα Πελοπόννησος της Πάτρας, που με την ανάληψη της κυβέρνησης της ΝΔ το 2004, πήρε την άγουσα για τα ύπατα αξιώματα της κρατικής τηλεόρασης. Άρα συμβαίνει λόγος σοβαρός όταν γλύφει  ένας δημοσιογράφος το χέρι του καθενός που κρατά την εξουσία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: