ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ανοίγει θέμα αλλαγών στο ΚΚΕ η Κανέλλη και δικαιολογεί τις απολύσεις στον Ριζοσπάστη

Με το ζόρι υπερασπίζεται κάτι καταδικαστέο, όπως οι απολύσεις εργαζομένων. Πολύ περισσότερο που προέρχονται από τον Ναό του Κομμουνισμού!
(Φωτογραφία: Μενέλαος Μυρίλλας / FosPhotos)



«Δίκαιη απόλυση δεν υπάρχει πουθενά» δήλωσε μιλώντας στη ΝΕΤ και την εκπομπή «ΕΠΤΑ», η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, όταν ρωτήθηκε για τις απολύσεις στην κομματική εφημερίδα Ριζοσπάστης.
 
Πρόσθεσε πάντως ότι «οι απολύσεις στο Ριζοσπάστη είναι διαφορετικές από τις άλλες, γιατί το ΚΚΕ δεν είναι Βατικανό του αστικού καπιταλιστικού συστήματος και η Αλέκα δεν είναι ο Πάπας», αλλά παραδέχθηκε ότι «όπως και τόσα εκατομμύρια άνθρωποι και οι απολυμένοι του Ριζοσπάστη βρίσκονται σε δύσκολη θέση».

Η Λιάνα Κανέλλη απάντησε θετικά και στο ερώτημα αν το ΚΚΕ χρειάζεται ανανέωση ηγεσίας. «Το ίδιο το κόμμα απαιτεί ανανέωση ηγεσίας. Όμως οι αλλαγές δεν είναι ζήτημα προσώπων» σημείωσε. 


Σχετικά Άρθρα: 


1 σχόλιο:

Kαντριανιώτης είπε...

Η εκ του ΚΟΔΗΣΟ προερχόμενη κ.Κανέλλη και το βαρύ πυροβολικό του κκε στον επικοινωνιακό τομέα,θυμίζει τους πασόκους βουλευτές που πρίν απο κάθε κρίσιμη ψηφοφορία στη βουλή έσκιζαν τα ιμάτια τους σε αντιστασιακές κορώνες,και μετά ψήφιζαν και με τα δυο χέρια την καταστροφή της χώρας.Δικαιολογεί τις απολύσεις στις επιχειρήσεις του κκε και στον ριζοσπάστη με το γελοίο πρόσχημα ότι δεν αποτελούν καπιταλιστικές επιχειρήσεις.Η 'ανανέωση'δε στην ηγεσία του κκε είναι μια αυταπάτη.Όποια πρόσωπα και να είναι στην ηγεσία του,όταν η πολιτική του δεν αλλάξει και συνεχίσει να είναι βαθιά σεχταριστική και δογματική,οππορτουνιστική και τυχοδιωκτική,η πορεία του προς την αφάνεια είναι προδεδιαγραμμένη.Εχει φροντίσει για αυτό η απερχόμενη διοίκηση της Αλέκας και του Μαιλη να ξεφορτωθεί κάθε 'ενοχλητική'φωνή και παρουσία στο κκε,επανδρώνοντας το αποκλειστικά με πιστούς και υπάκοους κομματάνθρωπους που το μοναδικό προσόν τους ειναι το γλύψιμο και το σκύψιμο.