ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Θέμα παραμονής Γιώργου Μέργου στην κυβέρνηση θέτει έμμεσα ο Ν. Τσούκαλης

Γιώργος Μέρκος.


Τώρα το έριξε στα ανέκδοτα και μας δουλεύει!
Μάλλον το έχει ρίξει στα ανέκδοτα ο πατρινός βουλευτής, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος  της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης. Διότι πως εξηγείται από τη μία να θέτεις ζήτημα παραμονής ενός παράγοντα της κυβέρνησης την οποία με φωνή στεντόρεια υποστηρίζεις και από την άλλη  να τον ανέχεσαι; Άρα ή καλαμπουρίζεις και κοροϊδεύεις αυτούς που σε ακούνε ή αποφάσισες να το ρίξεις στα ανέκδοτα.

Παρά τα παραπάνω, θέμα παραμονής στην κυβέρνηση, του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργου Μέργου, έθεσε εμμέσως ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης. Ο εν λόγω, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, διερωτήθη πώς είναι δυνατόν, δεδομένων των απόψεών του για τον κατώτατο μισθό, ο κ. Μέργος να συμμετέχει στις σχετικές διαπραγματεύσεις με την τρόικα;

Τώρα να σας πω ότι κι εγώ συμφωνώ μαζί του ίσως να εκπλαγείτε. Όμως υπάρχει μία διαφορά. Εγώ καθημερινά θέτω θέμα παραμονής ολόκληρης της κυβέρνησης, συν και του ίδιου του Ν. Τσούκαλη, που με την στήριξη της ΔΗΜΑΡ δίνει αριστερή κάλυψη στο σαμαρέικο, ενώ η ΔΗΜΑΡ ακόμη δεν έχει θέσει θέμα παραμονής για τον Γ. Μέρκο!

Κι επειδή ο Ν. Τσούκαλης είναι ο εξ απορρήτων του Φώτη Κουβέλη, δεν πιστευω ότι η δήλωση είναι εν αγνοία του. Απλά η δήλωση έγινε στον ΣΚΑΪ , για τα μάτια των Ιουδαίων! 

Άλλωστε ο Γ. Μέρκος που να ξέρει από μισθούς πείνας των 600 ευρώ; Είναι από τα υψηλόμισθα στελέχη του κατεστημένου, που θήτευσε σε υψηλές θέσεις του εξωτερικού και η δήλωσή του έγινε με σκοπό να ανοίξει το θέμα, που απηχεί και τους μύχιους πόθους της τριμερούς κυβέρνησης για εμπέδωση μισθών Ταϋλάνδης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: