ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Με επιτυχία ο πρώτος ημιμαραθώνιος Ναυπάκτου - Πάτρας



Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Ναυπάκτου-Πάτρας καθώς και ο Περίπατος από τον Καστελόκαμπο στην Πλ. Γεωργίου.
Την διοργάνωση είχε αναλάβει ο σύλλογος Δρομέων & Περιπατητών «Πάρκου Αγυιάς»  υπό την αιγίδα του  Δήμου Πατρέων και συγκεκριμένα του Τμήματος  Άθλησης, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς  σε συνεργασία και με το Δήμο Ναυπάκτου.
Οι συμμετοχές έφτασαν τις 360 , 250 δρομείς και 110 περιπατητές.
 Όσον αφορά τον Ημιμαραθώνιο, η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε από την κεντρική πλατεία της Ναυπάκτου και ο τερματισμός  στην Πλατεία Γεωργίου, σύνολο 22.200 μ.
Όσον αφορά τον Περίπατο, η εκκίνηση δόθηκε στο Ξενοδοχείο ΤΖΑΚΙ   ακολουθώντας την ίδια διαδρομή Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών και ο τερματισμός έγινε επίσης στην πλατεία Γεωργίου, σύνολο 6,5 χλμ.
Οι διοργανωτές  ευχαριστούν τoν Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, την Τροχαία Πατρών, την Δημοτική Αστυνομία Πατρών, τους Εθελοντές του Δήμου Πατρέων, την «Γέφυρα Α.Ε.», τη Λιμενική Αστυνομία, τους Ραδιοερασιτέχνες και τον ΟΛΠΑ που στήριξαν την προσπάθεια αυτή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς επίσης και τους Χορηγούς των εκδηλώσεων, την εταιρεία «ΛΟΥΞ Α.Ε.», την εταιρεία Asics, την «Μπακαλάρος Α.Ε.», το «Χωριάτικο» και τον Όμιλο Επιχειρήσεων Καραντινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: