ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Μία δύσκολη ημέρα για τον Δ/ντή ΔΕΗ Περιοχής Πελοποννήσου Σπ. Μυλωνά



Από την εισβολή των αγροτών στην πλ. Γεωργίου Πάτρας.
Εισβολή αγροτών στο κέντρο της Πάτρας – Ζητούν μειωμένη τιμή ρεύματος
Τον μπελά του βρήκε σήμερα όλη μέρα ο Δ/ντής περιοχής Πελοποννήσου ΔΕΗ στην Πάτρα, Σπ. Μυλωνάς, καθώς ένταση επικράτησε το μεσημέρι μετά τις 1, στα γραφεία της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων όπου κατέληξε η κινητοποίηση των αγροτών, που ζητούν και δικαίως, τιμή ρεύματος για αγροτική χρήση κι όχι για αίθουσες… μπόουλινγκ!
 
Μία ώρα πριν είχαν αποχωρήσει από το γραφείο του, οι διαμαρτυρόμενοι για τη διακοπή ρεύματος σε συμπολίτες ανέργους της πόλης. Είχαν προχωρήσει σε κατάληψη και δεν αποχωρούσαν εάν δεν έπαιρναν θετική απάντηση.

Ήρθαν και οι αγρότες με διαθέσεις να ακουστούν από τον Δ/ντή Περιφέρειας Πελοποννήσου, να τους εκθέσουν το αίτημά τους. Και απαίτησαν να κατέβει ο ίδιος από τον όροφο του γραφείου, για να τους συναντήσει στο δρόμο μπροστά από τη ΔΕΗ. Κατέβηκε και συζήτησε μαζί τους. Δήλωσε αναρμόδιος, αλλά υποσχέθηκε να μεταφέρει το αίτημα. 

Ήδη, την ώρα που αποχωρούσαν από το γραφείο του Δ/ντή Περιοχής οι κάτοικοι και οι εκπρόσωποί τους, εκατοντάδες αγρότες εισέβαλλαν,  μεσημέρι ώρα 12 στο κέντρο της Πάτρας, στα πλαίσια των κινητοποιήσεών τους, όπως από το πρωί είχε αναφερθεί. Και από κει έφθασαν για.. κατασκήνωση πάνω στην Πλατεία Γεωργίου.  Οι αγρότες χρησιμοποίησαν για την κινητοποίησή τους τα αγροτικά τους αυτοκίνητα που ήσαν γεμάτα λαχανικά. Η είσοδος των τρακτέρ, είχε απαγορευτεί από την Αστυνομία, η οποία έλαβε δρακόντεια μέτρα. Προέρχονταν από τα μπλόκα της Πατρών Πύργου και του Κουρλαμπά.

Οι αγρότες μπήκαν στο κέντρο της πόλης από την περιμετρική και στη συνέχεια από την παραλιακή οδό στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που είχαν αποφασίσει. Εκεί, στην πλατεία μοίρασαν δωρεάν όλα τα λαχανικά που είχαν φορτωμένα και με τάξη δόθηκαν στους προσερχόμενους. Παράλληλα ενημέρωναν για τον αγώνα τους.

Μετά κατευθύνθηκαν με τα οχήματά τους στην Ακτή Δυμαίων προκειμένου να διαμαρτυρηθούν έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ για τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος. Έκλεισαν για λίγη ώρα και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και μετά αποχώρησαν. Έτσι κι ο Δ/ντής Σπ. Μυλωνάς ησύχασε! Ήταν μία δύσκολη ημέρα που πέρασε!

Για τους αγρότες όμως οι δύσκολες μέρες συνεχίζονται καθώς εξακολουθούν να πληρώνουν παπορίσιο το ρεύμα και απολαβή δεν έχουν από το χωράφι τους.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ BLOG



 








 









 
 
 








 



Δεν υπάρχουν σχόλια: