ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖA σε νέα δημοσκόπηση της Pulse RC για τις "6 μέρες"



Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα "6 μέρες". 
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγράφει ποσοστό 21,5% και η ΝΔ 20%. Τα ποσοστά αυτά δηλώνουν ότι παραμένει αμετάβλητη η δύναμη των δύο αυτών κομμάτων συγκριτικά με την αμέσως προηγούμενη έρευνα της Pulse RC.

Σταθερότητα εμφανίζουν επίσης, βάσει της ίδιας σύγκρισης, η Χρυσή Αυγή (12%), οι Ανεξάρτητοι Ελληνες (5%) και η ΔΗΜΑΡ (4%).

Θετικές μεταβολές εμφανίζουν μόνο το ΠΑΣΟΚ κατά 0,5% και το ΚΚΕ κατά 1%. Πτώση εμφανίζουν η πρόθεση ψήφου προς τα άλλα κόμματα κατά 0,5% και οι αναποφάσιστοι κατά 0,5%.


 Ξανά μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

«Σημειώνεται ότι η διαφορά των δύο κομμάτων κυμαίνεται στο όριο του στατιστικού λάθους. Γιαυτό στις επόμενες δημοσκοπήσεις είναι πολύ πιθανόν να ανατραπούν τα ποσοστά» έγραφε το blog σε χθεσινή ανάρτηση δημοσκόπησης της εταιρείας Alco και ήρθε μία νέα δημοσκόπηση να επιβεβαιώσει ότι η διαφορά μιας μονάδας υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δείχνει πως ο αγώνας προβλέπεται αμφίρροπος. (Βλέπε: Στο όριο στατιστικού λάθους, μία μονάδα μπροστά απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση).  

Το προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις επανέκτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας πίσω του τη ΝΔ, με μικρή σχετικά διαφορά. Εξάλλου προβληματισμένοι εμφανίζονται οι πολίτες για τo Σύνταγμα και την εφαρμογή των νόμων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσκόπηση που δημοσιεύει η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, στην πρόθεση ψήφου: 

Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει  20,45%, η ΝΔ 19,5%, η Χρυσή Αυγή έρχεται τρίτη αλλά πέφτει στο 8,5%, ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 5,6%, το ΚΚΕ με 4,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με  4,6%, η ΔΗΜΑΡ με 4,1%, η Δράση 1,1%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,2% και άλλο κόμμα δηλώνει ότι ψηφίζει το 4,2%. Θα πρέπει να σημειωθεί πως αδιευκρίνιστη ψήφος αγγίζει το 26%.

Παράλληλα, το 75% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα, με οκτώ στους δέκα να θέλουν να καταργηθεί η αρμοδιότητα της Βουλής να αποφασίζει εάν θα δικάζονται οι πολιτικοί ή όχι. Επίσης το 78% θέλει συνταγματική κατοχύρωση για 15ετές σταθερό φορολογικό σύστημα. Το 62% δηλώνει θετικό στην κατάργηση της παραγραφής της ποινικής ευθύνης μελών της κυβέρνησης.

(Πηγή:  iefimerida.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: