ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Πρώτος έχρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε δύο δημοσκοπήσεις

Ο πίνακας της  METRON ANALYSIS


Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα "6 μέρες". 

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγράφει ποσοστό 21,5% και η ΝΔ 20%. Τα ποσοστά αυτά δηλώνουν ότι παραμένει αμετάβλητη η δύναμη των δύο αυτών κομμάτων συγκριτικά με την αμέσως προηγούμενη έρευνα της Pulse RC.

Σταθερότητα εμφανίζουν επίσης, βάσει της ίδιας σύγκρισης, η Χρυσή Αυγή (12%), οι Ανεξάρτητοι Ελληνες (5%) και η ΔΗΜΑΡ (4%).

Θετικές μεταβολές εμφανίζουν μόνο το ΠΑΣΟΚ κατά 0,5% και το ΚΚΕ κατά 1%. Πτώση εμφανίζουν η πρόθεση ψήφου προς τα άλλα κόμματα κατά 0,5% και οι αναποφάσιστοι κατά 0,5%.

Δημοσκόπηση της Metron Analysis για την «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία»

Πρώτος κατά 0,9% εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύει η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία». Στην άλλη δημοσκόπηση της Public RC, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα «6 Μέρες», καταγράφεται προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου με 1,5%. Σχετική ανάρτηση είχε χθες το blog. (Βλέπε Προβάδισμα ΣΥΡΙΖA σε νέα δημοσκόπηση της Pulse RC)


Σύμφωνα με τον πίνακα της Metron Analysis, τα δύο κόμματα κρατούν ποσοστά του Ιουνίου 2012.
Στη δημοσκόπηση της Metron Analysis η ΝΔ συγκεντρώνει 19,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20,45, το ΠΑΣΟΚ 5,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,6%, η Χρυση Αυγή 8,5%, η ΔΗΜΑΡ 4,1%, το ΚΚΕ 4,8%, και άλλο κόμμα δηλώνει ότι ψηφίζει το 4,2%. Η αδιευκρίνη στη ψήφος προσεγγίζει το 36,1%.
Σύμφωνα με την διαχρονική εκτίμηση της μέτρησης  φαίνεται  πως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κρατούν τα ποσοστά που είχαν πριν από ένα χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: