ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας καλεί τα μέλη του σε εγερτήριο για την επιτυχία της 24ωρης απεργίας την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου




Με ανακοίνωση προς τα μέλη του κόμματος, η Γραμματεία τους ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα καλεί σε πανστρατιά για την επιτυχία της απεργίας την ερχόμενη Τετάρτη, με το παρακάτω πρόγραμμα δράσης:
«Στη γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας της Τετάρτης 13/2 συζητήθηκε η πανελλαδική απεργία της 20ης Φλεβάρη. Δεδομένης της κρισιμότητας της περιόδου, με τη στρατηγική της μηδενικής ανοχής απέναντι σε όποιον αντιστέκεται (επιστρατεύσεις, συζήτηση για αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου 1264/1982, καταστολή κλπ) και την ανθρωπιστική κρίση στην οποία βρίσκεται η χώρα, η προσεχής απεργία αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Αυτό σημαίνει πως περνάει και από το χέρι μας η επιτυχία της. Σαν ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, να κάνουμε το μέγιστο δυνατό για να προπαγανδίσουμε την απεργία και να καλέσουμε όλο τον κόσμο που γνωρίζουμε σε αυτή.

Η κάθε οργάνωση, χρειάζεται να συζητήσει και ν’ αποφασίσει ένα πρόγραμμα παρεμβάσεων για την απεργία στη γειτονιά της ή στο χώρο που κινείται εργασιακό ή σπουδαστικό. Επίσης θα ήταν καλό να οργανωθούν προσυγκεντρώσεις από οργανώσεις που δε βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, όπου αυτό είναι εφικτό. Για παράδειγμα, θα μπορούσε το Αρκτικό σε συνεννόηση με την Αγ. Σοφίας να κανονίσουν μια προσυγκέντρωση π.χ. στο Πυροσβεστείο και να κατέβουν στην πορεία με δικό τους πανό.

Παράλληλα, αποφασίστηκε ένα πρόγραμμα κεντρικών παρεμβάσεων μέχρι την Τετάρτη. Καλούνται όλοι οι σ. αν δεν έχει προγραμματιστεί την ίδια ώρα κάποια δράση από την οργάνωση που ανήκουν, να στελεχώσουν τις εξορμήσεις, ώστε να δοθεί ένας τόνος στην πόλη. Το πρόγραμμα είναι το εξής:

Παρασκευή 15/2
·         10:30 Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ (Ακτή Δυμαίων) για το κόψιμο του ρεύματος σε φτωχούς και ανέργους.
·         11:00 Αγροτικό συλλαλητήριο στον κόμβο της Οβρυάς.

Σάββατο 16/2
·         10:00 Μαζική εξόρμηση στην αγορά της Πάτρας με ντουντούκες/μικροφωνική. Το ραντεβού είναι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Δευτέρα 18/2
·         10:00 Εξόρμηση στο κέντρο της Πάτρας και σε γειτονιές (ανάλογα με τις συμμετοχές). Ραντεβού στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.
·         12:15 Εξόρμηση στη ΒΙ.ΠΕ. Ραντεβού στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, όλες τις μέρες μέχρι την απεργία θα υπάρχουν αυτοκίνητα με κόρνες που θα προπαγανδίζουν τη διαδήλωση στις γειτονιές της πόλης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: