ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Απειλές Κασιδιάρη στον Πρόεδρο της Βουλής Αθ. Νάκο γιατί δεν του έδινε το λόγο

Την ώρα που απειλεί τον Πρόεδρο, εντός του Κοινοβουλίου.



Ένταση δημιουργήθηκε χθες το πρωί στη Βουλή μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και του αντιπροέδρου της Βουλής Αθανάσιου Νάκου, όταν ο πρώτος με προκλητικό ύφος και τραμπούκικο στυλ απειλησε τον Πρόεδρο της Βουλής. Η αντιπαράθεση ξεκίνησε μετά την αναφορά του βουλευτής της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απέφυγε να εμφανιστεί σε εκπομπή της ΝΕΤ.



Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντιδρώντας στα όσα έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης φώναζε από τα έδρανα ότι λέει ψέματα και μάλιστα τον αποκάλεσε τρελό. Παρότι το μικρόφωνο του κ. Κασιάρη το έκλεισαν έπειτα από εντολή του Προέδρου της βουλής, εκείνος συνέχιζε να φωνάζει προς τον αντιπρόεδρο της Βουλής Αθ. Νάκο.

«Σε μένα δεν περνάνε οι απειλές» απάντησε εμφανώς εκνευρισμένος ο κ. Νάκος απευθυνόμενος στον Ηλ. Κασιδιάρη «Προφανώς θα αστειεύεστε κ. Κασιδιάρη. Εκεί που ξέρετε τις απειλές σας. Σε μένα δεν περνάνε. Και μην παίρνεις αυτό το ύφος σε μένα. Μ' ακούς; Θα καθίσεις, θα ακούσεις και μετά. Σε ποιον το λέτε αυτό, δεν καταλαβαίνω. Μου δίνετε εντολή; θα μου δώσετε εντολή κ. Κασιδιάρη; επικοινωνείτε με το περιβάλλον; είναι καταγεγραμμένες στα πρακτικά. Τον αποκαλέσατε τρελό».

Λίγο αργότερα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής με πιο χαμηλούς τόνους είπε: «Εδώ μέσα ορισμένοι θεωρούν ότι είναι στούντιο τηλεοπτικής εκπομπής. Δεν είναι έτσι. Αυτό το οποίο είπε ο κ. Γεωργιάδης είναι μεγάλο ψέμα, είναι μια αστειότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: