ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Διανομή τροφίμων χθες στην δημοτική ενότητα Βραχναιΐκων Πατρών από Δήμο και Εκκλησία

Η εικόνα που βλέπετε είναι από την πρόσφατη διανομή οπωροκηπευτικών προς τους πολίτες μπροστά στο Υπ. Αγρ. Ανάπτυξης. Συγκρατείστε την και όσο μένουν στην κυβέρνηση τα κόμματα του μνημονίου θα επεκτείνεται και στην επαρχιακή Ελλάδα.


«Κοινή διαπίστωση πλέον είναι ότι οι πολίτες, που διαβιούν δύσκολα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Υποχρέωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων, υπηρεσιών και υπαλλήλων των κοινωνικών υπηρεσιών είναι να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των ασθενέστερων, ώστε άμεσα και με αποτελεσματικότητα να παρεμβαίνουμε».

Τα παραπάνω τονίζονται σε δελτίο του Δήμου Πατρέων, με το οποίο ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε, χθες Τετάρτη, διανομή τροφίμων στη Δημοτική Ενότητα Βραχναιίκων Πατρών, στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο. 

Η διανομή έγινε με την υποστήριξη του Κοινωνικού Οργανισμού, της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, της Δημοτικής Μέριμνας και της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος υπεύθυνης για θέματα Βραχναιίκων, Παραλίας και Μεσσάτιδος.

 Και αφού διαπιστώνει ότι πολλές οικογένειες και μοναχικοί συμπολίτες μας, που ζουν σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες έλαβαν ποσότητα τροφίμων και ενδυμάτων, διευκρινίζει ότι για τη συγκέντρωση των ειδών που διανεμήθηκαν συνέβαλαν τόσο οι κάτοικοι, εμφορούμενοι από πνεύμα αλληλεγγύης, όσο και ο Δ/ντής με τους εκπαιδευτικούς και μαθητές του Γυμνασίου Βραχναιίκων, οι οποίοι πρόσφεραν ενδύματα και υποδήματα για την Ιματιοθήκη της εν λόγω Δημοτικής Ενότητας. 

Οι κοινωνικές δομές της Δ.Ε. Βραχναιίκων «Γραφείο Κοινωνικών Υπηρεσιών» και «Βοήθεια στο Σπίτι» συντόνισαν την εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι δικαιούχοι. 

Διαπιστώσεις εποχής μνημονίων οι παραπάνω, που ούτε μπορούσαμε να τις φανταστούμε πριν τρία χρόνια, όταν τα κόμματα της δικομματικής εξουσίας σπαταλούσαν τον μέλλον των πολιτών της χώρας μας και κυρίως υποθήκευαν τις προοπτικές της νέας γενιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: