ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ο τηλεοπτικός 902 του ΚΚΕ στη Ζούγκλα του Σαμαρά μέσω Τριανταφυλλόπουλου;

Προξενήτρα στην μεταβίβαση του 902 ο Μάκης; Μόνο που απαγορεύεται τέτοια ενέργεια αφού οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι κρατικές! Άρα;


Αντιδράσεις στη Ν.Δ. έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της "Αυγής" ότι ο επιχειρηματίας Φ. Βρυώνης, μεγαλοοφειλέτης του Δημοσίου και αφανής μέτοχος του καναλιού Extra 3, συνόδευε τον πρωθυπουργό στο Κατάρ, μαζί με άλλους επιχειρηματίες. Κυβερνητικοί βουλευτές διερωτώντο τι είδους μπίζνες επιδιώκει ο κ. Βρυώνης και τι σχέσεις έχει με τον πρωθυπουργό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βρυώνης επιδιώκει να πάρει άδεια για πανελλαδικό κανάλι και έχει κάνει συζητήσεις με το ΚΚΕ για τον 902 TV. Πολλοί διερωτώνται ποια συμφέροντα εκπροσωπεί ο κ. Βρυώνης, δεδομένου ότι ο ίδιος είναι ανοικτός, με χρέη προς το Δημόσιο.

Μετά το δημοσίευμα της "Αυγής" ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, με τον οποίο συνεργάζεται στενά ο κ. Βρυώνης, αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι συνάντησε τον πρωθυπουργό, "όχι για κανάλια ή επιχειρηματικές δραστηριότητες, αλλά αποκλειστικά για θέματα που ταλαιπωρούν τον ελληνικό λαό". Ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος απέφυγε να ενημερώσει για ποια ακριβώς "θέματα του λαού" συζήτησαν, πότε και πού ακριβώς έγινε η συνάντηση. Ο δημοσιογράφος παραδέχθηκε επίσης ότι υπάρχουν σχέδια δημιουργίας νέου καναλιού, στο οποίο πρόκειται ο ίδιος να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μπορεί τα σχέδια για το πανελλαδικό κανάλι να αργούν ακόμη, αλλά ο Τριανταφυλλόπουλος προχωρεί τον Μάρτιο σε συνεργασία με τον Βρυώνη σε νέο περιφερειακό κανάλι, το Zoom, όπου θα εμφανίζονται επίσης η σύζυγός του, Κιμ, και ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

(Πηγή: www.avgi.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: