ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ρίξαμε δύο μνημονιακές κυβερνήσεις που είχαν ακόμα και πλειοψηφία 250 εδρών!

Αλ. Τσίπρας, πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ. Στέλνει αισιόδοξο μήνυμα για ανατροπή της κυβέρνησης.


Μπορούμε να ανατρέψουμε και την τρίτη μνημονιακή κυβέρνηση
 «Βλέπουμε ότι αυτή την επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ την καθοδηγούν αποκλειστικά τα πιο ακροδεξιά τμήματα του μνημονιακού  μπλοκ. Ο κ. Δένδιας, ο κ. Βορίδης, ο κ. Γεωργιάδης» είπε ο Αλ. Τσίπρας, στέλνοντας το αισιόδοξο μήνυμα, «ρίξαμε δύο μνημονιακές κυβερνήσεις που είχαν ακόμα και πλειοψηφία 250 εδρών, μπορούμε να ανατρέψουμε και την Τρίτη».

Τόνισε μάλιστα ότι:
«Την ώρα που οι νεοφιλελεύθεροι πουλάνε περιουσία και επιβάλλουν τη φτώχεια στον λαό, οι ακροδεξιοί κηρύσσουν πόλεμο στον ΣΥΡΙΖΑ, στη μεταπολίτευση, στα δημοκρατικά δικαιώματα, στη δικαιοσύνη. Και είναι εξαιρετικά θλιβερή η στάση της ΔΗΜ.ΑΡ., αλλά και του ΠΑΣΟΚ, να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ποιοι έχουν πάρει κεφάλι στην κυβερνητική επικοινωνία εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ περισσότερο σε μια περίοδο που η Ακροδεξιά στην Ελλάδα δείχνει να μεταλλάσσεται επικίνδυνα. Και έτσι φτάνουμε να τίθεται ευθέως και ζήτημα δημοκρατίας».

Στο στόχαστρό τους ο πολίτης

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ απευθύνθηκε ιδιαίτερα στον απλό πολίτη: «Θέλω να πω στον πολίτη που ζει αυτό το ντελίριο καθημερινά -και δεν έχει κάποια επαφή μαζί μας ώστε να γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι όλα αυτά είναι φριχτή προπαγάνδα- πως όλη αυτή η σκηνοθετημένη εμφυλιοπολεμική παράσταση έχει σχεδιασθεί γι’ αυτόν.

Όλη αυτή η σκηνοθεσία έχει στο κέντρο της εσένα τον ίδιο. Η κυβερνητική σπέκουλα έχει ως στόχο όχι τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εσένα. Ο ΣΥΡΙΖΑ τυχαίνει απλώς να είναι η πολιτική έκφραση της ελπίδας για μια καλύτερη ζωή για εσένα και τα παιδιά σου. Αυτή η ελπίδα πρέπει να πεθάνει. Η δική σου ελπίδα. Θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ το κέντρο της επίθεσης, αλλά εσύ.

Ο κυβερνητικός οχετός, τα σκουπίδια που αναπαράγουν τα ΜΜΕ, στήνονται με τρόπο που επιχειρεί να σου υποδαυλίσει τον τρόμο και τον φόβο, να σου καλλιεργήσει τα χειρότερα ένστικτα που όλοι μας έχουμε μέσα μας, να σε μετατρέψει σε ένα φοβισμένο άνθρωπο που συναινεί και αποδέχεται αυτή τη φρικτή κατάσταση. Μην τους κάνεις τη χάρη. Ψάξε μέσα σου, βρες τον καλύτερό σου εαυτό και ακύρωσε αυτό το απαράδεκτο και επικίνδυνο παιχνίδι».

Και κατέληξε: «Καταφέραμε μαζί πολλά, τρία χρόνια τώρα, ρίξαμε δύο μνημονιακές κυβερνήσεις που είχαν ακόμα και πλειοψηφία 250 εδρών, μπορούμε να ανατρέψουμεκαι την τρίτη μνημονιακή κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: