ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

"Δεν ήταν αθώοι" - Μεγαλειώδης η πορεία στην Πάτρα

 

ΣΥΡΙΖΑ: Διεκδικούμε μια κοινωνία Ανθρώπων και όχι Τεράτων!

Μεγαλειώδης πορεία λίγο πριν την απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα. Παράλληλα προηγήθηκε αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας. Στους δρόμους της πόλης, με εκκίνηση από την πλ. Γεωργίου διαδήλωσαν εκατοντάδες πολιτών, που διήλθαν από τις οδούς Κορίνθου, Κολοκοτρώνη, Μαιζώνος, πλ. Γεωργίου, συνέχεια Μαιζώνος και ανήλθαν την Γούναρη όπου στάθηκαν επί αρκετή ώρα προ του Δικαστικού Μεγάρου.

Εκεί λίγο μετά ανακοινώθηκε από μεγαφώνου η είδηση για την καταδίκη της ΧΑ. Ο κόσμος ξέσπασε σε ιαχές θριάμβου για την επιτυχία που ατσάλωσε το αντιφασιστικό κίνημα.

Παρούσες οι αντιρατσιστικές οργανώσεις ΚΕΕΡΦΑ και λοιπές, από τα κόμματα ο ΣΥΡΙΖΑ με τεράστιο πανό, μικρότερες κινήσεις, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και εκπαιδευτικοί φορείς, όπως και το ΕΚ Πάτρας. Το ΠΆΜΕ διοργάνωσε δική του κινητοποίηση.

Το απόγευμα σήμερα το Εργατικό Κέντρο Πάτρας διοργανώνει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΝΑΥΛΙΑ στις 19:00 στο Εργατικό κέντρο Πάτρας. Τη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Πάτρα σήμερα για την ανακοίνωση της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ανακοίνωσε το συνδικάτο των οικοδόμων της Πάτρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με ανακοίνωσή του αφού κάλεσε σε συμμετοχή στην πορεία και συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου ανέφερε: «όλες και όλοι να ενώσουμε τη φωνή μας με τους δημοκρατικούς πολίτες σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας για τη μόνη δικαίωση που είναι η καταδίκη των ναζί. Η πατραϊκή κοινωνία στέκεται αποφασιστικά απέναντι στο φασισμό, στην ακροδεξιά, στο φόβο, στη μισαλλοδοξία και στο ρατσισμό. Διεκδικούμε μια κοινωνία Δημοκρατική, με Κοινωνική Δικαιοσύνη, Ισότητα και Αλληλεγγύη. Μια κοινωνία Ανθρώπων και όχι Τεράτων».

Επικεφαλής της πορείας του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ τέθησαν ο συντονιστής Μιχ. Σιδηρόπουλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Γιώργος Ρώρος, ο  δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Ηλίας Γρήγορης, ο συντονιστής της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Παπαδόπουλος, ακόμη παρών έδωσαν ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Κόντης και πολλοί άλλοι.

Διακριτική ήταν η παρουσία της ΕΛΑΣ καθ' όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης.

 





































Δεν υπάρχουν σχόλια: