ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Τέσερις νεκροί στη Σμύρνη, δύο στο Βαθύ, μετά τα 6,7 ρίχτερ ανοιχτά της Σάμου

Σεισμός Σάμος
SAMOSVOICE.GR

Ισχυρός σεισμός 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:51 με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή 16 χλμ βόρεια βορειοδυτικά της Σάμου σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτου της Αθήνας. 

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο μαθητές λυκείου, ένα αγόρι και ένα κορίτσι είναι νεκροί στο Βαθύ Σάμου από κατάρευση τοίχου. Όπως έγινε γνωστό από την Πολιτική Προστασία, έχουν επιβεβαιωθεί οι τραυματισμοί τεσσάρων ατόμων στη Σάμο, που όμως είναι ελαφρά και μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική έχουν αναφερθεί ζημιές σε κτίρια στο νησί, αλλά η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν έχει λάβει καμία κλήση για απεγκλωβισμό. Από την ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκαν και μικρά τσουνάμι.

Ο σεισμός έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του Μαρμαρά, σύμφωνα με ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.

Τραγωδία στη Σμύρνη με τέσσερις νεκρούς και 120 τραυματίες καθώς πολλά κτίρια κατέρρευσαν.

Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη Σμύρνη

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που φτάνουν από την Σμύρνη μετά από τον ισχυρό σεισμό των 6,7 ρίχτερ. Στα παράλια της Τουρκίας και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, έχουν καταρρεύσει 6 κτίρια.

Στις φωτογραφίες διακρίνονται άνθρωποι πάνω στα συντρίμμια να ψάχνουν για τυχόν εγκλωβισμένους.

Τρομερές είναι οι εικόνες και από το πλημμυρισμένο παραθαλάσσιο προάστιο Σεριφαχίρ, όπου η θάλασσα «φούσκωσε» και βγήκε στη στεριά!

 

Σεισμός στη Σάμο - Μεγάλες καταστροφές και στη Σάμο μετά τα 6,7 

Πηγή:avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: