ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Κλείνει 5 καταστήματά της η αρτοποιΐα «Βενέτη»

Στο κλείσιμο πέντε καταστημάτων εντός του νομού Αττικής προχωρά η εταιρεία «Βενέτη». Σύμφωνα με την εταιρεία οι λόγοι που την υποχρεώνουν σε αυτή τη «δυσάρεστη αλλά αναγκαία» επιλογή είναι η εξάπλωση του κορωνοϊού καθώς και ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν αντιλαμβάνονται «την σκληρή πραγματικότητα και να μειώσουν τα ενοίκια, για όσο διαρκεί η οξύτατη υγειονομική και οικονομική κρίση».

Για το ζήτημα, ο λέξης Χαρίτσης αναφέρει στο διαδίκτυο:


Η σημερινή ανακοίνωση μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων αρτοποιίας ότι προχωρά στο κλείσιμο πέντε καταστημάτων της στην Αττική, λόγω αδυναμίας της να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της εν μέσω κρίσης, επιβεβαιώνει την ανεπάρκεια των μέτρων της κυβέρνησης #ΝΔ για τη στήριξη των επιχειρήσεων. Ανεπάρκεια που πληρώνουν ακριβά και οι χιλιάδες εργαζόμενοι σε αυτές.

Το γεγονός ότι ακόμη και μεγάλες και επώνυμες επιχειρήσεις στο χώρο της εστίασης αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας και δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν σε βασικές δαπάνες, όπως αυτή του ενοικίου, αναδεικνύει την ανάγκη να εφαρμοστούν τώρα οι κοστολογημένες προτάσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για στήριξη των πληττόμενων επιχειρήσεων. Μεταξύ αυτών και η επιδότηση του ενοικίου της επαγγελματικής στέγης κατά 40%.

Η εικονική πραγματικότητα που επιχειρεί να παρουσιάσει η κυβέρνηση προσβάλλει βάναυσα επαγγελματίες και εργαζόμενους. Αποδεικνύεται καθημερινά ότι τα μέτρα στήριξης που έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και έχει ανάγκη η κοινωνία έχουν καθυστερήσει χαρακτηριστικά. Ας τα υιοθετήσει έστω και τώρα η κυβέρνηση, πριν είναι πολύ αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: