ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Δίκη Χρυσής Αυγής: Οι ναζί επιτέλους στη φυλακή

Νίκος Μιχαλολιάκος 

Η δικαιοσύνη μίλησε! Το δικαστήριο αποφάσισε να μην έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα οι ποινές για 39 μέλη της ναζιστικής οργάνωσης που θα οδηγούνται στη φυλακή. Πίσω από τα σίδερα θα μπαίνει όλη η ηγετική ομάδα, δηλαδή, Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παππάς, Γερμενής, Παναγιώταρος και Ματθαιόπουλος. 

Για τον Λαγό θα ξεκινήσει η διαδικασία προκειμένου να ζητηθεί η άρση της ασυλίας του από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Στη φυλακή οδηγείται, επίσης, ο Ρουπακιάς αλλά και πολλά άλλα μέλη της ΧΑ που καταδικάστηκαν για συμμετοχή σε δολοφονίες και άλλες βίαιες επιθέσεις.

Οι πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο Κασιδιάρης παραδόθηκε όπως επίσης και ο Πατέλης ο πυρηνάρχης της Νίκαιας που είχε οργανώσει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Εντός του δικαστηρίου συνελήφθη ο Ματθαιόπουλος.

Την πρόθεσή του να μην εμφανιστεί ενώπιον των διωκτικών αρχών εκφράζει ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, δια του συνηγόρου του Περικλή Σταυριανάκη. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, δυνάμεις της αστυνομίας πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα έφοδο στο σπίτι του στην Αθήνα, όπου βρίσκονταν μόνο συγγενικά του πρόσωπα, ενώ ο ίδιος απουσίαζε.

Μια μέρα νίκης, ανακούφισης και δικαίωσης χαρακτήρισε τη σημερινή ο Κώστας Παπαδάκης, μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την απόρριψη των αναστολών που στέλνει τους περισσότερους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής στη φυλακή.

Με ύφος έξαλλο, χυδαίες εκφράσεις και χειρονομίες (γαμιέστε καριόληδες) η Ουρανία Μιχαλολιάκου, κόρη του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ, επιτέθηκε κατά πάντων κάνοντας μάλιστα και υποδείξεις στους δημοσιογράφους.

Στο ίδιο ύφος και η καταδικασμένη, αλλά σε αναστολή, σύζυγος του «φυρερίσκου» Ελένη Ζαρούλια, επιχείρησε να πατήσει δημοσιογράφους, ενώ η κόρη τους, Ουρανία, συνέχιζε να τους βρίζει.

Προκλητικός ο αρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος, δήλωσε ότι φυλακίζεται για τις ιδέες του και έκανε λόγο για «χούντα» στην πολιτική, τη δικαιοσύνη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ο «φύρερ» μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, ενώ νωρίτερα χρυσαυγίτες προχώρησαν σε τραμπουκισμούς κατά δημοσιογράφων έξω από το σπίτι του Μιχαλολιάκου.

Μέχρι στιγμής 19 άτομα έχουν παραδοθεί ή έχουν συλληφθεί. Πρόκειται για 10 άτομα (ανάμεσά τους και ο Ματθαιόπουλος)παρόντες στη δίκη που αμέσως συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Μεταγωγών.

Επίσης παραδόθηκαν και τα εξής στελέχη της Χρυσής Αυγής:

Κασιδιάρης, Γερμενής, Ηλιόπουλος –ΑΤ Ραφήνας

Πατέλης, Καζατζόγλου – ΑΤ Νίκαιας

Τσακανίκας-Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής

Ευγενικός – ΑΤ Περάματος

Αναδιώτης –  ΑΤ Δραπετσώνας

Κομιανός – ΑΤ Κέρκυρας

 Με πληροφορίες και από avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: