ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Τσουχτερή συμβουλευτική υποστήριξη για το μεταναστευτικό

 

42 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία φέρνουν στη Βουλή «σκανδαλώδη ανάθεση» 6,2 εκατομμυρίων του Νότη Μηταράκη!

Στη Βουλή φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία την «σκανδαλώδη ανάθεση» 6,2 εκατομμυρίων του Νότη Μηταράκη για συμβουλευτική υποστήριξη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Πρόκειται για τη διενέργεια διαγωνισμού για την «παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου για τις συμβάσεις κατασκευής δομών». 

Ο εκτιμώμενος προϋπολογισμός της συμφωνίας πλαίσιο, ο οποίος σύμφωνα με την απόφαση, ανέρχεται στο ποσό των 6,2 εκατομμυρίων ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%) και η διάρκειά της συμφωνίας αφορά τα τέσσερα χρόνια.

Με την ερώτησή τους 42 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αιτούνται να κατατεθούν:

  • Τα έγγραφα της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου από τα οποία προκύπτει η διαπιστωμένη αδυναμία τους να ανταποκριθούν στις κατά περίπτωση ορισμένες αρμοδιότητές τους.
  • Τα έγγραφα των αρμοδίων Υπηρεσιών από τα οποία προκύπτει η κοστολόγηση της Συμφωνίας Πλαίσιο
  • Ενδεχόμενη διερευνητική αλληλογραφία σας με άλλους φορείς ώστε να διενεργηθεί ο διαγωνισμός για τη Συμφωνία Πλαίσιο από περισσότερες αναθέτουσες αρχές.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: