ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Το νέο έμβλημα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία


Με αυτό κοσμούνται πλέον τα γραφεία του κόμματος στην Πάτρα. Φιλοδοξεί να ''καλύψει'' τις προσδοκίες των ανθρώπων της Αριστεράς!

Με το νέο του λογότυπο που αποτυπώνεται και η διεύρυνση του κόμματος της Αριστεράς με την ένδειξη ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία κοσμούνται πλέον τα γραφεία του κόμματος στην Πάτρα.

Σχετικά γι αυτό, ο συντονιστής του κόμματος Μιχάλης Σιδηρόπουλος γράφει στην προσωπική του σελίδα στο fb και συνάμα ευχαριστεί τον σύντροφο Αποστόλη Σταθόπουλο, που για την περίσταση, ανέλαβε ρόλο... ρετουσέρ:

Πρωί Δευτέρας και με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη.
Το νέο λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία κοσμεί τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στην Πάτρα.
Σε ευχαριστούμε σύντροφε.
 
Καλορίζικο το νέο έμβλημα, του κόμματος που φιλοδοξεί να ''καλύψει'' τις προσδοκίες των ανθρώπων της Αριστεράς οι οποίοι προερχόμενοι από ευρεία κοινωνικά και πολιτικά στρώματα της δημοκρατικής και προοδευτικής Αριστεράς προσήλθαν ως σύμμαχοι και παρέμειναν στηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ, στα δύσκολα χρόνια του, ελπίζοντας να διαδραματίσουν ρόλο στις επικείμενες εξελίξεις, βάζοντας την σφραγίδα τους και στο λογότυπο. 
 
Λογικό επόμενο ήταν στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει αποδεκτή η πρόταση για το νέο λογότυπο, που εκφράζει και αυτούς τους συντρόφους.    


Δεν υπάρχουν σχόλια: