ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Πτωχευτικός Κώδικας ΝΔ: Μένουμε Χωρίς Σπίτι!

Τρολάρισμα με ένα έξυπνο σποτ του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Κυρ. Μητσοτάκη, με αφορμή το πέρασμα του Πτωχευτικού Κώδικα με τους 158 ψήφους μόνον της ΝΔ, που για πρώτη φορά καταργεί την Α΄ κατοικία!

Επί της αρχής του νομοσχεδίου κατά τάχθηκαν 140 βουλευτές της αντιπολίτευσης, ενώ αποχή κήρυξε το κόμμα του κ. Βαρουφάκη.

Αντιδρώντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας, για την ανάρτηση του Αλ. Τσίπρα, σχολιάζει μεταξύ άλλων:

«Αφού η συζήτηση που ανεύθυνα και καιροσκοπικά προκάλεσαν στη Βουλή κατέληξε σε μπούμερανγκ, αποφάσισαν να ριχτούν στη λάσπη και στις προσωπικές ύβρεις. Και κατρακύλησαν έτσι σε μια νέα πολιτική αθλιότητα».

Δηλαδή, ενώ ο κόσμος απειλείται να χάσει το σπίτι του, ο Πέτσας με μία μπερτοδούλια τακτική θεωρεί το σποτ προσωπική ύβρη, λες και το θέμα της ληστείας των τραπεζών εις βάρος των δανειοληπτών, τους οποίους εντέχνως φόρτωσαν με δάνεια, χωρίς να ελέγξουν την δυνατότητα αποπληρωμής, αποτελεί ανέφελο προσωπικό ζήτημα και όχι αρπαγή και ξεσπίτωμα!

Παράλληλα ΝΔ-ΚΚΕ-ΚΙΝΑΛΛ, από κοινού προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το ξεσπίτωμα του κόσμου, λόγω ηλεκτρονικών λογαριασμών, αλλά ξεχνούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν που επί της διακυβέρνησής του ''κρατούσε τα γκέμια'' των τραπεζών και γι αυτό δεν έγινε πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: