ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Το ψέμα σας εκεί στη Μαιζώνος έχει κοντά ποδάρια...

 

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

στέλεχος της ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ του Γιώργου Ρώρου με σαρκασμό σχολιάζει στην προσωπική του σελίδα στο  fb για την χθεσινή ανακοίνωση του δημάρχου Πατρέων κ. Πελετίδη, που δυστυχώς στηρίχθηκε από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, για το θαλάσσιο μέτωπο. Πρόσωπο, κατά τον Νίκο Κοντοέ, που τότε  ήταν πρόεδρο στον ΟΛΠΑ:
«Από το σημερινό δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής η σωστή διατύπωση της πρότασης είναι αυτή: Ο πατραϊκός λαός με τις πολύχρονες κινητοποιήσεις και την ντε φάκτο βούληση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την απόδοση του θαλάσσιου μετώπου για τη δημιουργία του Νότιου Πάρκου, όπως είναι γνωστό παρέδωσε 3,5 χλμ και παραχώρησε ολόκληρη την έκταση της παραλιακής ζώνης για 99 χρόνια στον Δήμο Πατρέων έναντι 250 μ. που ήθελε να δώσει η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ.
 
Το ψέμα σας εκεί στη Μαιζώνος έχει κοντά ποδάρια.
 
Κάποτε διαδήλωναν οι κόκκινοι ''επαναστάτες'' όταν ο Τσίπρας βρισκόταν στην Πάτρα και τώρα ο Πελετίδης σαν καλό παιδί στέλνει που και που καμιά επιστολή!».


Δεν υπάρχουν σχόλια: