ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

«Παραπολιτικά»: «Ε, όχι και την ανίκανη Διαμαντοπούλου»

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Άρθρο με τον πολεμικό τίτλο τίτλο «Ε, όχι και την ανίκανη Διαμαντοπούλου», που υπογράφει ο ίδιος ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» δείχνει τις αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΝΔ, της οποίας στελέχη διαμαρτύρονται ότι ο Μητσοτάκης έχει γεμίσει το κόμμα με ΠΑΣΟΚοΠοταμίσιους αποτυχημένους βουλευτές.

Αιτία είναι η  απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να προτείνει την Άννα Διαμαντοπούλου για την ηγεσία του ΟΟΣΑ.

Όπως αναφέρεται στο άρθρο οι αντιδράσεις είναι λογικές «αφού το συγκεκριμένο πρόσωπο προκαλεί τα αρνητικά νεοδημοκρατικά ανακλαστικά. Και μπορεί σε αυτήν τη φάση κανείς να μην ενδιαφέρεται για το κατά πόσο θα ενοχληθεί η κομματική βάση της Ν.Δ., ωστόσο θα έπρεπε, γιατί, αργά ή γρήγορα, αυτή θα είναι που θα κληθεί να κρατήσει όρθια τη μεγάλη φιλελεύθερη Παράταξη. Στα χρόνια των μνημονίων, αποδείχθηκε περίτρανα ότι το DNA του κυβερνώντος κόμματος άντεξε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο».

Όπως αναφέρει, οι Νεοδημοκράτες, αν και δεν μιλάνε, παρακολουθούν με έντονο προβληματισμό τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μάλιστα, το γεγονός ότι σιωπούν σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι αποδέχονται την αξιοποίηση μιας σειράς αποτυχημένων πολιτικών προσώπων, που ένα-ένα βρίσκουν καταφύγιο στη σημερινή Ν.Δ.

Χαρακτηριστική είναι η στάση του Άδωνι Γεωργιάδη, που φέρεται δυσαρεστημένος για τα εγκώμια που έπλεξε ο Μητσοτάκης στην Διαμαντοπούλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: