ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΡΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον KONSTANTATOS H. στο Avaaz και ζητά αυτό που ανήκει στην πρωτεύουσα της Πελοποννήσου!

Παραλήπτες:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ
 
Η Πάτρα ως τρίτη πόλη της χώρας, δικαιούται  διέλευση του τρένου όχι με επίγεια διέλευση αλλά με υπογειοποίηση, ανεξαρτήτως μικρότερου ή μεγαλύτερου κόστους, μιας και το έργο είναι παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές. Το κόστος για μια τόσο σημαντική παρέμβαση για την πόλη, δεν πρέπει να είναι το κυρίαρχο σκεπτικό ειδικά όταν δεν υπάρχουν τεκμηριωμένες μελέτες.
Δικαιούνται οι πολίτες της να μην έχουν την πόλη διχοτομημένη και δικαιούνται ως ίσοι πολίτες αυτής της χώρας να απαιτούν το Ελληνικό Κράτος να τους συμπεριφέρεται και να δαπανά τα αντίστοιχα ποσά, ως έχει δαπανήσει για την Αθήνα, τους Αγίους Αναργύρους, τα Σεπόλια, τη Θεσσαλονίκη. Ας δείξουμε για μια φορά ότι σύσσωμοι οι πολίτες της πόλης, πέρα από κομματικές παρατάξεις ζητούν ποιότητα στη ζωή τους και πρόβλεψη για τις επόμενες γενιές. 
 

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ:

https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: