ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Κυβερνητική επιτυχία! 12 νεκροί σήμερα από κορονοϊό!

 

Ρίχνουν την ευθύνη στους πολίτες, αλλά 300 σχολεία της χώρας σε καραντίνα και ανάμεσά τους νηπιαγωγείο της Πάτρας

Με 12 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους σήμερα,που συνιστούν αρνητική κυβερνητική... επιτυχία και 615 θανάτους συνολικά στη χώρα -234 (38.0%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες- κάνει... παρέλαση ο κοκορονοϊός, ενώ για την αντιμετώπισή του η κυβέρνηση δίνει και δεύτερο πακέτο ευρώ στα βοθροκάναλα για να ψάλουν το ωσανά στον ''Μωυσή'' της ΝΔ.

Πέντε χιλιάδες γιατροί λείπουν από το ΕΣΥ και τα νοσοκομεία βρίσκονται στο όριο της κατάρρευσης. Τα σωματεία των νοσοκομειακών γιατρών διαμαρτύρονται αλλά ποιος τους ακούει. Το ίδιο και στα σχολεία που τα παιδιά κάνουν μάθημα σαρδελοποιημένα. Στις εκκλησίες συνεχίζεται το στρίμωγμα των πιστών και το κοινώνημα δεν έχει τελειωμό. Με το ίδιο κουταλάκι κοινωνούν όλοι αδιακρίτως, λες κι εάν δεν κοινωνήσουν θα πέσει ο ουρανός. Στα λεωφορεία κυρίως Αθήνας και Θεσσαλονίκης και στα λοιπά ΜΜΜ ο ένας πάνω στον άλλο! Εάν αγοράσουμε 1000 λεωφορεία θα κόψουμε τις συντάξεις, λέει με αναισθησία ο φαφλατάς υπουργός Άδωνις!

Επίσης σήμερα ανακοινώθηκαν 1.211 νέα κρούσματα κορονοϊού εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 35 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 35.510, εκ των οποίων το 55.2% άνδρες.

Τέλος, 114 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Παράλληλα στην Πάτρα κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε σε εκπαιδευτικό σε νηπιαγωγό του δημοτικού σταθμού της Τριών Ναυάρχων και έγινε γνωστό χθες το πρωί.

Λόγω του κρούσματος στην εκπαιδευτικό ο παιδικός σταθμός έκλεισε άμεσα για τις επόμενες 15 μέρες και στους χώρους του πραγματοποιήθηκε απολύμανση.

Υπενθυμίζεται ότι σε όλη την Ελλάδα ξεπερνούν τα 300 σχολεία που έχουν τεθεί σε καραντίνα!

Στο μεταξύ, οι πολίτες στους οποίους ρίχνουν την ευθύνη τα ‘’παπαγαλάκια’’ της κυβέρνησης , σήμερα στην Πάτρα στήθηκαν στην ουρά από τις 10 το πρωί αυτοί  που θέλησαν να κάνουν δωρεάν τεστ για τον κορονοϊό. Στην πλατεία Γεωργίου, την πλατεία Ελευθερίας και την πλατεία Κύπρου όπου στήθηκαν σήμερα οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ στην Πάτρα βρέθηκαν δύο θετικοί συμπολίτες ανάμεσα στους 527 που ελέχθηκαν από την υπηρεσία. Και αύριο θα υπάρξει έλεγχος μέχρι να εξαντληθούν τα 1500 τεστ για εύρεση τυχόν ασυμπτωματικών.

Επίσης στο νοσοκομείο του Ρίου παραλήφθηκαν 2.000 rapid test που θα παρέχουν ασφάλεια σε ασθενείς και σε υγειονομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: